1000 TL'ye anca kule tipi soğutma alabilirsin5600 için soğutucu önerir misiniz?. Bütce 1000 TL. Sıvı soğutmamı almalıyım kule tipi sağlam bir şey mi ?
linkle koydugunu önerirmisin sence sıvı soğutmamı almalıyım onumu almalıyım ?dark freezer x126 kullanıyorum aynı işlemci ile (ucuza almıştım 300 küsüre) ve oc mode 4 ghz olarak oyunlarda 65 i geçtiğini görmedim.
kule tipi soğutucular bence fazlasıyla yeterli zaten 65w lık işlemci.
kule tipi soğutucularda 12 cm fanlı modelleri tercih edersen soğutucuyla gelen fanı normal pwm kasa fanları ile değiştirme şansın da olur
arctic in güzel bir soğutucusu var bütçeyi aşıyor ancak lga 1700 gibi son soketlerle de uyumlu
linkle koydugunu önerirmisin sence sıvı soğutmamı almalıyım onumu almalıyım ?
perfan 120h5600 için soğutucu önerir misiniz?. Bütce 1000 TL. Sıvı soğutmamı almalıyım kule tipi sağlam bir şey mi ?
bu ürünün rakibi fp olarak perfan 120h ama güzel tavsiye tebrikler![]()
ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tavsiye ederim hocam
Perfan 120 de iyidir hocam onu bende tavsiye ederim markanın mouse sini kullanıyorum ve gayet memnunumbu ürünün rakibi fp olarak perfan 120h ama güzel tavsiye tebrikler