Neler Yeni

Öneri Ryzen 5 5600 İçin Soğutucu Önerisi

rynsz

80+ Bronze
Bütçe
1000
5600 için soğutucu önerir misiniz?. Bütce 1000 TL. Sıvı soğutmamı almalıyım kule tipi sağlam bir şey mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kuzey Barış Silver Kızık

ConquerorXIV

80+ Gold

kaliteli sayılmaz ama sıvı soğutucu, değerlendirmeleri de iyi gibi ya da bu

vrpss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
U...... V......
dark freezer x126 kullanıyorum aynı işlemci ile (ucuza almıştım 300 küsüre) ve oc mode 4 ghz olarak oyunlarda 65 i geçtiğini görmedim.

kule tipi soğutucular bence fazlasıyla yeterli zaten 65w lık işlemci.
kule tipi soğutucularda 12 cm fanlı modelleri tercih edersen soğutucuyla gelen fanı normal pwm kasa fanları ile değiştirme şansın da olur

arctic in güzel bir soğutucusu var bütçeyi aşıyor ancak lga 1700 gibi son soketlerle de uyumlu

rynsz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dark freezer x126 kullanıyorum aynı işlemci ile (ucuza almıştım 300 küsüre) ve oc mode 4 ghz olarak oyunlarda 65 i geçtiğini görmedim.

kule tipi soğutucular bence fazlasıyla yeterli zaten 65w lık işlemci.
kule tipi soğutucularda 12 cm fanlı modelleri tercih edersen soğutucuyla gelen fanı normal pwm kasa fanları ile değiştirme şansın da olur

arctic in güzel bir soğutucusu var bütçeyi aşıyor ancak lga 1700 gibi son soketlerle de uyumlu
linkle koydugunu önerirmisin sence sıvı soğutmamı almalıyım onumu almalıyım ?

vrpss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
U...... V......
linkle koydugunu önerirmisin sence sıvı soğutmamı almalıyım onumu almalıyım ?

bu fiyatlarda kaliteli sıvı soğutmalar yok diye biliyorum. ben olsam hava soğutma alırım zaten işlemcin yüksek düzeyde soğutma istemiyor ayrıca sıvı soğutmanın risklerine girmek istemezdim. Dediğim gibi Dark markasının bir soğutucusunu kullanıyorum aynı işlemciyle ve fazlasıyla yetiyor şu an. Arctic'in bu piyasada bir kalitesi var internetten o modelin incelemeleri vardır izleyebilirsin karar vermeden önce.

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Top Bottom