Ryzen 5 5600 için -ucuz yollu- ekran kartı önerisi lütfenn

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
7500
Arkadaşlar merhaba, yalnızca valorant oynayacağım o yüzden güçlü bir şey olmasa da olur :) ryzen 5 5600 işlemcime başlıktan da gördüğünüz üzere ekran kartı arıyorum 2. el de olur, 7500 TL'ye 2. el RTX 3060 buldum sizce onu mu almalıyım? Şimdiden teşekkürler ^^

Psu: 525 w

2060 al kardom temiz 12 vram yeter 8 az gelebilir ileride

Valorant için ekran kartına gerek yok. İşlemcini kökle RAM'lerin CL sini düşür Hz artsın. Ekran kartı orta şekerli bir şey yeter.

Arkadaşlar merhaba, yalnızca valorant oynayacağım o yüzden güçlü bir şey olmasa da olur :) ryzen 5 5600 işlemcime başlıktan da gördüğünüz üzere ekran kartı arıyorum 2. el de olur, 7500 TL'ye 2. el RTX 3060 buldum sizce onu mu almalıyım? Şimdiden teşekkürler ^^

valorant oynayacaksan çok fark etmiyor ne kadar güncel bir kart alabilirsen güncel ve orta performanslı bir şey al ama AAA oyunlar oynama ihtimalin vs varsa ya da ekran kartı bazlı online oyunlar oynayacaksan bütçe arttırıp 8.5 9kya 6700xt bulabilirsen çok daha performanslı olur ama psu yükseltmesine gitmen gerekebilir

Temizse içi açılmamışsa 3060 iyi gider alabilirsiniz 7.5a

Temizse içi açılmamışsa 3060 iyi gider alabilirsiniz 7.5a
çok teşekkür ederim :) peki sizce psu besler mi 525 w
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2060 al kardom temiz 12 vram yeter 8 az gelebilir ileride
teşekkür ederim ona da bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valorant için ekran kartına gerek yok. İşlemcini kökle RAM'lerin CL sini düşür Hz artsın. Ekran kartı orta şekerli bir şey yeter.
ya elimdeki ekran kartı rx 570 ne yazık ki geçen sene fanının 1 dişini yanlışlıkla kırdım ve o gün bugündür ne zaman oyuna girsem crash yiyorum çıldırttı beni sırf o yüzden ekran kartı alacağım ama işlemci tek başına yeter diyorsun sen de bilemedim şimdi

valorant oynayacaksan çok fark etmiyor ne kadar güncel bir kart alabilirsen güncel ve orta performanslı bir şey al ama AAA oyunlar oynama ihtimalin vs varsa ya da ekran kartı bazlı online oyunlar oynayacaksan bütçe arttırıp 8.5 9kya 6700xt bulabilirsen çok daha performanslı olur ama psu yükseltmesine gitmen gerekebilir
anladım, 3060 aldığım durumda psu yükseltmiyor muyum peki?

3060 al tabii ki 2060 ne alaka psu yeter fazla fazla

Geri