Yunus_emre74
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Ryzen 5 5600 alınır mı?? Alınırsa stok soğutucu ile kullansam sıkıntı olurmu ve hangi ekran kartı ile darboğaz yapmaz.
Alınır tabi yanına soğutucu alsanız iyi olur ama stoklada kullanabilirsiniz 6700 XT ve 3070 Tİ ayarındaki ekran kartlarını kullanabilirsinizRyzen 5 5600 alınır mı?? Alınırsa stok soğutucu ile kullansam sıkıntı olurmu ve hangi ekran kartı ile darboğaz yapmaz.
Kanka sıcaklık sorun etmem diyorsan stokla al ama 86 83 derece altına düşmez basen 90 91 bile oluyorRyzen 5 5600 alınır mı?? Alınırsa stok soğutucu ile kullansam sıkıntı olurmu ve hangi ekran kartı ile darboğaz yapmaz.
stok soğutucuyla tam performans alamazsınızRyzen 5 5600 alınır mı?? Alınırsa stok soğutucu ile kullansam sıkıntı olurmu ve hangi ekran kartı ile darboğaz yapmaz.
Clock hızı da düşer dert etmem diye bir şey olmuyo maalesefKanka sıcaklık sorun etmem diyorsan stokla al ama 86 83 derece altına düşmez basen 90 91 bile oluyor
stok soğutucuyla tam performans alamazsınız
6700xt, 6800, 3060 Ti, 3070 ile iyi olabilir 2. elden
Ben undervolt yapıyordum bi ara 70 lerde dolaşıyordu sonra yazın tekrar aynıClock hızı da düşer dert etmem diye bir şey olmuyo maalesef
Tabii ki. Ucuz yollu Dark x123ler veya Thermalrightın bütçeye göre modelleri alınabilir. Alacağın modele göre 50-70 derece aralarına düşer, o şekilde kullanılır.Kule tipi iyi olurmu?
Alınır tabi yanına soğutucu alsanız iyi olur ama stoklada kullanabilirsiniz 6700 XT ve 3070 Tİ ayarındaki ekran kartlarını kullanabilirsiniz
Anladım dostum teşekkürlerTabii ki. Ucuz yollu Dark x123ler veya Thermalrightın bütçeye göre modelleri alınabilir. Alacağın modele göre 50-70 derece aralarına düşer, o şekilde kullanılır.