Şuan sitede önerilen BIOS sürümüyle aynı noktadayım. Alabilirim o zaman.BİOS güncellemesi ile çalışıyor.
Performansında bir kayıp vb. bir durum olur mu ?Bios güncellemesi ile çalıştırabilirsiniz.
Pek sanmam, ama yine de en azından ileriye dönüklük açısından b450 veya b550ye geçebilirsiniz sonradanŞuan sitede önerilen BIOS sürümüyle aynı noktadayım. Alabilirim o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Performansında bir kayıp vb. bir durum olur mu ?
Açıkcası mevcut bilgisayarıma bu yükseltmeden sonra bir şey yapmam. Yeniden bir kasa toplarım. Performans düşürmesin yeterli. İşlemci bazlı oyunlar oynuyorum mevcut işlemcim 1500X artık yetmemeye başladı.Pek sanmam, ama yine de en azından ileriye dönüklük açısından b450 veya b550ye geçebilirsiniz sonradan
Hayirli olsun o zaman şimdiden. Ben de kullaniyorum 5600ü mis gibiAçıkcası mevcut bilgisayarıma bu yükseltmeden sonra bir şey yapmam. Yeniden bir kasa toplarım. Performans düşürmesin yeterli. İşlemci bazlı oyunlar oynuyorum mevcut işlemcim 1500X artık yetmemeye başladı.
RAM'inizi önerir misiniz ? Memnunsanız almayı istediklerim arasında, fiyatı uygun.Hayirli olsun o zaman şimdiden. Ben de kullaniyorum 5600ü mis gibi
Memnunum sahsen. Goruntusu de boyleRAM'inizi önerir misiniz ? Memnunsanız almayı istediklerim arasında, fiyatı uygun.
B350 ile 550 arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum yaPek sanmam, ama yine de en azından ileriye dönüklük açısından b450 veya b550ye geçebilirsiniz sonradan
Ram olarak goodram irdm 3600 mhzler var 518 tl onu öneririmRAM'inizi önerir misiniz ? Memnunsanız almayı istediklerim arasında, fiyatı uygun.
Alabilirsin bir sorun yok. Performans kaybı söz konusu değil.Alabilirim o zaman. Performansında bir kayıp vb. bir durum olur mu ?
Anakartım en fazla 3200 Mhz destekliyor maalesef.B350 ile 550 arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ram olarak goodram irdm 3600 mhzler var 518 TL onu öneririm