Neler Yeni

Ryzen 5 5600 işlemci ASUS Prime B-350 Plus anakartı ile çalışır mı ?

Werutaasu

80+
Reaksiyon skoru
3
Selamlar, başlıkta bahsettiğim anakarta sahibim ve yükseltme yapmak istiyorum. Ryzen 5 5600 uyumlu çalışır mı ? Asus'un sitesinde son sürüm BIOS ile kullanabileceğim yazıyor fakat çalışmaz diyen kişilerde olmuş. İkilemde kaldım.

BİOS güncellemesi ile çalışıyor.

Şuan sitede önerilen BIOS sürümüyle aynı noktadayım. Alabilirim o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Performansında bir kayıp vb. bir durum olur mu ?
Pek sanmam, ama yine de en azından ileriye dönüklük açısından b450 veya b550ye geçebilirsiniz sonradan

Bios update sonrası çalışır.

Pek sanmam, ama yine de en azından ileriye dönüklük açısından b450 veya b550ye geçebilirsiniz sonradan
Açıkcası mevcut bilgisayarıma bu yükseltmeden sonra bir şey yapmam. Yeniden bir kasa toplarım. Performans düşürmesin yeterli. İşlemci bazlı oyunlar oynuyorum mevcut işlemcim 1500X artık yetmemeye başladı.

Açıkcası mevcut bilgisayarıma bu yükseltmeden sonra bir şey yapmam. Yeniden bir kasa toplarım. Performans düşürmesin yeterli. İşlemci bazlı oyunlar oynuyorum mevcut işlemcim 1500X artık yetmemeye başladı.
Hayirli olsun o zaman şimdiden. Ben de kullaniyorum 5600ü mis gibi

RAM'inizi önerir misiniz ? Memnunsanız almayı istediklerim arasında, fiyatı uygun.
Memnunum sahsen. Goruntusu de boyle
IMG_20221028_023040_1.jpg

B350 ile 550 arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RAM'inizi önerir misiniz ? Memnunsanız almayı istediklerim arasında, fiyatı uygun.
Ram olarak goodram irdm 3600 mhzler var 518 tl onu öneririm

Geri