Neler Yeni

ryzen 5 5600 işlemci macun ve kioxia m2 ssd soğutucu önerileri nelerdir?

Muddi

80+ Bronze
arkadaşlar başlıkta belirttiğim işlemci için iyi soğutan bir macun varmı aklınızda? ayrıca ssd soğutucu da lazım bu ssd n11 den aldım ama ssd boşta 50 derece anlamadım soğutucu öneriniz nedir?

Tayfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Tayfun Coşkun
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı İşlemci Ram Monitör Oyun Anakart Kısaca Elimden Geldiği Kadar Herşeyyy
Instagram
tayfunncoskun_
Steam
https://steamcommunity.com/id/TYFN28/
Discord
Dr4KeN#2870
Islemci icin mx4

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Eren Çetin
arkadaşlar başlıkta belirttiğim işlemci için iyi soğutan bir macun varmı aklınızda? ayrıca ssd soğutucu da lazım bu ssd n11 den aldım ama ssd boşta 50 derece anlamadım soğutucu öneriniz nedir?
Thermal grizzly marka macun kullanabilirsin 1 grami 180 lira civarinda olmasi lazim seni 3 4 kere macun değişimine goturur

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Termal macun : MX-4
M2 SSD SOĞUTUCU : AKASA
İstersen ssdni bir kontrol et ısınması normal değil.

Muddi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Termal macun : MX-4
M2 SSD SOĞUTUCU : AKASA
İstersen ssdni bir kontrol et ısınması normal değil.
akasa soğutma performansı iyi değilmiş. ssd sıfır aldım bu modeller ısınıyormus bende anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Thermal grizzly marka macun kullanabilirsin 1 grami 180 lira civarinda olmasi lazim seni 3 4 kere macun değişimine goturur
gramı ve w/mk sı çok düşük hocam bunun

Islemci icin mx4
mx4 bu tür işlemciler için iyi değil diyorlar.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
İşlemci soğutucun nedir? Stok soğutucuyu kullanıyorsan en kaliteli macunu da alsan çok performans alamazsın, eğer stok kullanıyorsan bütçeni termal macun yerine öncelikle soğutucu almaya ayır bence.

Termal macun konusunda da aşırı takılmaya gerek yok 5600 çok aşırı ısınan bir işlemci değil, perfan 120h ve wipaste termal macun ile oyunlarda 50-55 dereceyi geçmiyor, eski bilgisayarımdaki rx580 e de bu macunu kullandım oyunlarda 75 den 60a düştü, benim şahsi düşüncem extreme o.c yapıp çok güçlü soğutucular kullanmıyorsan orta kalite bir termal macun günlük kullanımda yeter de artar, bu ürünü kullananlar memnun boyutuna göre fiyatı da uygun, ben tavsiye ederim, sen de yorumlara göz gezdir.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,664
İsim
Hacı
MX-4 alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Eren Çetin
akasa soğutma performansı iyi değilmiş. ssd sıfır aldım bu modeller ısınıyormus bende anlamadım

gramı ve w/mk sı çok düşük hocam bunun

mx4 bu tür işlemciler için iyi değil diyorlar.
Hocam mx 4 de kullanabilirsiniz fakat ben en iyi thermal grizzly diye biliyorum bir yanliş yonlendirdiysem kusura bakmayin mx 4 de kullanabilirsiniz benim ekran kartımda var rx470 de 73 dereceyi gecmiyor yuzde 40 fan devrinde furmark da

Muddi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar teşekkürler başka forumda gördüm alseye t9+ macun sipariş ettim. ssd soğutucu olarak da rgb segotep ssd soğutucu aldım. umarım işimi görür bakalım:rolleyes:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,527
Üyeler
164,690
Son üye
HakanGlsn
Top Bottom