Darboğaz yok. Rdr2, gof of War gibi oyunlarda test etmen daha sağlıklı olur.İşlemciyi yeni satın aldım. Oyunlarım orijinal. C Diskine(SSD) yeni format attım fakat D diski (HDD) 2 yıldır format görmedi. Oyun C diskinde. Bu değerler normal mi? İşlemciyi iade etmeli miyim?
Hocam Ryzen 5 5600 ün kendini yüzde yüz kullanıp ekran kartını %60larda çalıştırması darboğaz değil midir? RTX 2060'a göre güçlü bir işlemci değil mi?Darboğaz değil işlemci yetersizliği olduğu görünüyor. Yani işlemci bütün çekirdekleri %100 kullanmış. Gücünün sınırlarına gelmiş artık. Sorun yok bu şekilde oynamaya devam edebilirsin.
Darboğaz yok. Rdr2, gof of War gibi oyunlarda test etmen daha sağlıklı olur.
Hocam Ryzen 5 5600 ün kendini yüzde yüz kullanıp ekran kartını %60larda çalıştırması darboğaz değil midir? RTX 2060'a göre güçlü bir işlemci değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
YouTube
Videolarınızı arkadaÅlarınızla, ailenizle ve tüm dünyayla paylaÅın.studio.youtube.comYouTube
Videolarınızı arkadaÅlarınızla, ailenizle ve tüm dünyayla paylaÅın.studio.youtube.com
Hocam link attım spiderman ve tombraider denemelerimi. Kontrol eder misin ?5600 ün 2060 la darboğaz yapması imkansız , her oyunda işlemci ve ekran kartı %100 kullanılacak diye bir şey yok farklı oyunlarda dene istersen
Dostum bi gow, rdr 2, cp 2077, ets 2 gibi yani en azından optimizasyonu düzgün bir oyunda dener misin.Hocam link attım spiderman ve tombraider denemelerimi. Kontrol eder misin ?
Tomb Raider oyununda bir şeylerin yanlış olduğu görülüyor. Güç kaynağın yeterli mi. RAM kaç tane var. 2 tane 8 mi, 1 tane 16 GB mı?
gerçekten sorun var gibi ben spiderman remastered da very high fsr qualityde 110 fps civarı takılıyorum ama 60a capladim
Ram: Adata XPG 2X8 16GB 3200MhzDostum bi gow, rdr 2, cp 2077, ets 2 gibi yani en azından optimizasyonu düzgün bir oyunda dener misin.
Tombraider optimizasyonunu bilmiyorum ama spiderman optimizasyonu kötü.
Darboğaz imkansız sen bence bi ekran kartı driverını ddu ile sil eski sürümlerden indir.Ram: Adata XPG 2X8 16GB 3200Mhz
Anakart: Asus TUF B450m Plus
Gow cp2077 ve rdr2 yok fakat ets2 yükleyip testi atacağım.
Güç Kaynağım FSP 500w