TurkishGiant45
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Teşekkür ederim emeğinize sağlıkBence bağlantıdaki ürünün anakartını MSI veya Asus seçip alın. Yazılım tarafında bence Gigabyte'dan daha iyiler. Benim tercihim MSI olurdu.
![]()
Daemon | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ayrıca ekran kartı tarafında Windforce 4060 dönemi çok sorununu okudum. Gigabyte yerine 5060 Palit, Inno veya Gainward çok daha mantıklı tercih olacaktır. Gainward, Palit'in alt markası.
Onun dışında zaten benzer özellikler. CS2 ve Valorant için bu bütçelerde yeterli olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
AMD olur diyorsan fiyat bir tık daha düşüyor. Bunda SSD 1TB çıkıyor. Yine anakartı MSI seçtim.
![]()
Ruling Silver V2 | Intel i7-14700F | 2 x 16 GB DDR4 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bütçen 36K çıkıyorsa 9060 XT 16 GB sistem de var. İleride DDR5 geçerken kart olayını da pek düşünmezsin. VRAM kaynaklı da multi başka oyunlarda ultra vb. dert etmezsin.
![]()
Strife V2 PBM | AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Veya DDR5 bir sistem de alınabilir. En ucuz bunu bulabildim. Eğer bu civara çıkıyorsa mantıklı duruyor.
https://www.incehesap.com/shadow-no...4773/[/URL [Teşekkür ederim emeğinize sağlık
dediğin doğru 4060 windforce kötü bir kart ama maalesef bahsettiğin inno3d ve gainward da ondan aşağı kalır değil hatta daha kötü, varsa başka model tercih edilmesi taraftarıyım.Bence bağlantıdaki ürünün anakartını MSI veya Asus seçip alın. Yazılım tarafında bence Gigabyte'dan daha iyiler. Benim tercihim MSI olurdu.
![]()
Daemon | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Ayrıca ekran kartı tarafında Windforce 4060 dönemi çok sorununu okudum. Gigabyte yerine 5060 Palit, Inno veya Gainward çok daha mantıklı tercih olacaktır. Gainward, Palit'in alt markası.
Onun dışında zaten benzer özellikler. CS2 ve Valorant için bu bütçelerde yeterli olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
AMD olur diyorsan fiyat bir tık daha düşüyor. Bunda SSD 1TB çıkıyor. Yine anakartı MSI seçtim.
![]()
Ruling Silver V2 | Intel i7-14700F | 2 x 16 GB DDR4 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bütçen 36K çıkıyorsa 9060 XT 16 GB sistem de var. İleride DDR5 geçerken kart olayını da pek düşünmezsin. VRAM kaynaklı da multi başka oyunlarda ultra vb. dert etmezsin.
![]()
Strife V2 PBM | AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Veya DDR5 bir sistem de alınabilir. En ucuz bunu bulabildim. Eğer bu civara çıkıyorsa mantıklı duruyor.
![]()
Shadow Nova | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 8 GB | 512 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
kardeşim tek tek topladığında ne kadar yapıyor baktın mı? Ayrıca 512GB SSD mi kaldı bu devirde be. Zaten windows 11 bile 64 gb mı ne. 100 de ona. kaldı 400GB Ayıp insanlara şunları iteliyorlar. bırak 5 10bin fazla gelsin kendin topla abicim. Maddiyat imkan meselesi farkındayım, 5 10 fazla gelsin demesi kolay ama bu ürünler de çöp oluyor sonra insan elinde. 2 seneye hem yetmeyecek hem satamayacaksın 512 GB SSD yi.Sadece CS 2 ve VALORANT oynamak için bu sistem nasıl arkadaşlar