Ryzen 5 5600 RTX 5060 sistem

Reaksiyon skoru
3
Sadece CS 2 ve VALORANT oynamak için bu sistem nasıl arkadaşlar

Ekler

• 20183.webp
    20183.webp
    159.5 KB · Hit: 56
Bence bağlantıdaki ürünün anakartını MSI veya Asus seçip alın. Yazılım tarafında bence Gigabyte'dan daha iyiler. Benim tercihim MSI olurdu.

Ayrıca ekran kartı tarafında Windforce 4060 dönemi çok sorununu okudum. Gigabyte yerine 5060 Palit, Inno veya Gainward çok daha mantıklı tercih olacaktır. Gainward, Palit'in alt markası.

Onun dışında zaten benzer özellikler. CS2 ve Valorant için bu bütçelerde yeterli olacaktır.

2025-12-24_06-41.webp

AMD olur diyorsan fiyat bir tık daha düşüyor. Bunda SSD 1TB çıkıyor. Yine anakartı MSI seçtim.

2025-12-24_06-43_2.webp

2025-12-24_06-43_1.webp

2025-12-24_06-43.webp

Bütçen 36K çıkıyorsa 9060 XT 16 GB sistem de var. İleride DDR5 geçerken kart olayını da pek düşünmezsin. VRAM kaynaklı da multi başka oyunlarda ultra vb. dert etmezsin.

Veya DDR5 bir sistem de alınabilir. En ucuz bunu bulabildim. Eğer bu civara çıkıyorsa mantıklı duruyor.

Son düzenleme:
Bence bağlantıdaki ürünün anakartını MSI veya Asus seçip alın. Yazılım tarafında bence Gigabyte'dan daha iyiler. Benim tercihim MSI olurdu.

Ayrıca ekran kartı tarafında Windforce 4060 dönemi çok sorununu okudum. Gigabyte yerine 5060 Palit, Inno veya Gainward çok daha mantıklı tercih olacaktır. Gainward, Palit'in alt markası.

Onun dışında zaten benzer özellikler. CS2 ve Valorant için bu bütçelerde yeterli olacaktır.

Alıntıyı görüntüle

AMD olur diyorsan fiyat bir tık daha düşüyor. Bunda SSD 1TB çıkıyor. Yine anakartı MSI seçtim.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bütçen 36K çıkıyorsa 9060 XT 16 GB sistem de var. İleride DDR5 geçerken kart olayını da pek düşünmezsin. VRAM kaynaklı da multi başka oyunlarda ultra vb. dert etmezsin.

Veya DDR5 bir sistem de alınabilir. En ucuz bunu bulabildim. Eğer bu civara çıkıyorsa mantıklı duruyor.
https://www.incehesap.com/shadow-no...4773/[/URL [Teşekkür ederim emeğinize sağlık
Teşekkür ederim emeğinize sağlık

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

dediğin doğru 4060 windforce kötü bir kart ama maalesef bahsettiğin inno3d ve gainward da ondan aşağı kalır değil hatta daha kötü, varsa başka model tercih edilmesi taraftarıyım.

Sadece CS 2 ve VALORANT oynamak için bu sistem nasıl arkadaşlar
kardeşim tek tek topladığında ne kadar yapıyor baktın mı? Ayrıca 512GB SSD mi kaldı bu devirde be. Zaten windows 11 bile 64 gb mı ne. 100 de ona. kaldı 400GB Ayıp insanlara şunları iteliyorlar. bırak 5 10bin fazla gelsin kendin topla abicim. Maddiyat imkan meselesi farkındayım, 5 10 fazla gelsin demesi kolay ama bu ürünler de çöp oluyor sonra insan elinde. 2 seneye hem yetmeyecek hem satamayacaksın 512 GB SSD yi.

ayrıca Muhtemelen 2 ram slotun var. Her ne kadar dual chanel mhanel muhabbetleri olsa da Şu anlık Tek ram 16 Gb olsa daha iyi. İleride güncellersen satmakla uğraşmaz 1 tanecik daha alırsın.

Tek tek toplamada maddiyat seni zorlarsa, Bazı parçaları 2. el alabilrisin. Kasa, Ram,işlemci gibi. Bunlar tamir görebilecek şeyler değiller. Uygun fiyatlı bulursan yapıştır gitsin.

Ryzen 5 5600X işlemci
RX 7600 ekran kartı
GSKILL 16 GB (2X8 GB) DDR4 3600Mhz CL18
MSI A520M A PRO
ADATA 500 GB M2 SSD 3500 MB Okuma 2200 MB yazma
RAMPAGE COOLBLADE RB 1x120mm FANLI İŞLEMCİ SOĞUTUCU
FAZEON F4 650W 80PLUS BRONZE Mesh 4x120mm ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası

Bu sistemi 24900 TL'ye aldım arkadaşlar benim gibi sadece CS-VALORANT oynayacak arkadaşlara tavsiye edebilirim

Geri