Aaahmt
80+ Silver
Dostum senin sistem 14k f/p olmamış bence, sıfır atılan sistem daha iyiAnlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimki 3 fanlı hocam
Dostum senin sistem 14k f/p olmamış bence, sıfır atılan sistem daha iyiAnlamadım
Benimki 3 fanlı hocam
Evet?Satın aldınız mı?
Hocam bu yoktuDostum senin sistem 14k f/p olmamış bence, sıfır atılan sistem daha iyi
gaminggen...
bu arada ekran kartı asus olması daha iyi sende ne var bilmiyorum
kart sıfır olmayabiliyor derken?Hocam ondassd ve hdd farkı var ve kart sıfır olmayabiliyor
sıfırı var aynı fiyata diyen arkadaşa demişAnlamadım
Bildigim kadarıyla bu sistemlerde kart sıfır olmayabiliyor galibakart sıfır olmayabiliyor derken?
12.2k ya gelmis hocam benimki simdi hesapladımDostum senin sistem 14k f/p olmamış bence, sıfır atılan sistem daha iyi
Hazır sistemlerde kart sıfır olmayabiliyor mu? Bence yanlış düşünüyorsununuzBildigim kadarıyla bu sistemlerde kart sıfır olmayabiliyor galiba
12.2k ya gelmis hocam benimki simdi hesapladım
Hocam benimkinden 2.5k pahalıbu daha iyi olurmuş ama üzülme kanka seni hiç üzmez sistem.![]()
ULTIMA-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS DUAL RX 6700XT 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
12,2K Ekran kartı kaç yıllık?Bildigim kadarıyla bu sistemlerde kart sıfır olmayabiliyor galiba
12.2k ya gelmis hocam benimki simdi hesapladım
14k civarı yazmamış mıydın?Hocam benimkinden 2.5k pahalı