darksason
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Yaza kadar götürür tabi ki de. Yazın 85-90 ve daha yüksek sıcaklıkları stok fan ile görebiliyor.arkadaşlar yeni aldım ryzen 5 5600 stok fan kullanıyorum boştttaki sıcaklıgı 40 39 derece arası gösteriliyor biraz valorant oynadım 78 dereceye kadar cıktı iyi mi? sizce stok fanla götürürmü beni yaza kadar
yani eğer 78 dereceyi geçmiyorsa ve havaların dahada soğuyacağını düşünüresek yeter ama zaten ucuz bir x123 bile sorununu çözer kendi kararınarkadaşlar yeni aldım ryzen 5 5600 stok fan kullanıyorum boştttaki sıcaklıgı 40 39 derece arası gösteriliyor biraz valorant oynadım 78 dereceye kadar cıktı iyi mi? sizce stok fanla götürürmü beni yaza kadar
Hocam sorun şu ben ekran kartının plaketlerini kaybettim yni kule ttipi soğutucu nasıl takabilirim80 derece falan stok fanla normal hocam.kışın böyle götürür. https://www.teknobiyotik.com/dark-f...7U2lMV2mGiMHeiBN3BFf2RMWTFa2B67bSd9d2Kg2Lxhk7 ileride bunu alırsın yeter
ekran kartı plaketi ne dostum.Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sorun şu ben ekran kartının plaketlerini kaybettim yni kule ttipi soğutucu nasıl takabilirim
anakrtın neydi?arkadaşlar yeni aldım ryzen 5 5600 stok fan kullanıyorum boştttaki sıcaklıgı 40 39 derece arası gösteriliyor biraz valorant oynadım 78 dereceye kadar cıktı iyi mi? sizce stok fanla götürürmü beni yaza kadar
hocam bende kaybetmiştim sin erjinin dudulludaki servis şubesine yolumun üstündeyken uğradığımda sağolsunlar ellerinde vardı verdiler.başka nasıl bulunur bilmiyorumTeşekkür ederim
Hocam sorun şu ben ekran kartının plaketlerini kaybettim yni kule ttipi soğutucu nasıl takabilirim
işlemciden soğutucudan çıkan yükseltme kitinden bahsediyor sanırımekran kartı plaketi ne dostum.
Anakart içinden çıkan kiti diyorsan bazı işlemci soğutucularda çıkıyor thermalright gibi
ayrıca sıcaklıklar normal çok dert ediyorsan eco mode falan kullanabilirsin ben öyle kulanıyorum .
gigabyte a320ms2hanakrtın neydi?
evet kankaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işlemciden soğutucudan çıkan yükseltme kitinden bahsediyor sanırım
kaç fps fark ediyor oyunlardaekran kartı plaketi ne dostum.
Anakart içinden çıkan kiti diyorsan bazı işlemci soğutucularda çıkıyor thermalright gibi
ayrıca sıcaklıklar normal çok dert ediyorsan eco mode falan kullanabilirsin ben öyle kulanıyorum .
fark olduğu görmedim hiçgigabyte a320ms2h
evet kanka
kaç fps fark ediyor oyunlarda
stok ile normal yaza doğru bir kule tipi alırsın sorun olmaz şimdilikarkadaşlar yeni aldım ryzen 5 5600 stok fan kullanıyorum boştttaki sıcaklıgı 40 39 derece arası gösteriliyor biraz valorant oynadım 78 dereceye kadar cıktı iyi mi? sizce stok fanla götürürmü beni yaza kadar