Kanka hemen kule tipi fan önerme az sakin ya ne bu fanboyluk herkesde var. Kardeşim kasa modelini içinde şu an kaç fan olduğunu yazabilir misin?Stok fanla kullanıyorsunuz sanırım. 85 e kadar normal de;
Bence 200 liraya Snowman M401 alın, sorun ortadan kalksın.
![]()
Snowman - M401 CPU FAN - Rainbow CPU Fan Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman - M401 CPU FAN - Rainbow CPU Fan fiyatlarını Akakçe ile takip et! Snowman - M401 CPU FAN - Rainbow CPU Fan özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Stok fan ile normal.Arkadaşlar Merhaba,
bf1 de işlemci sıcaklık değerlerim resimdeki gibi ultra ayarlarda oynuyorum.Normal mi işlemciye bir zararı olur mu?
thermaltake v150 modeli kas var önde 2 arkada 1 egzoz çıkışı mevcut stock fan ile kullanıyorum.Kanka hemen kule tipi fan önerme az sakin ya ne bu fanboyluk herkesde var. Kardeşim kasa modelini içinde şu an kaç fan olduğunu yazabilir misin?
Stok fanla kullanmaya devam etsin değil miKanka hemen kule tipi fan önerme az sakin ya ne bu fanboyluk herkesde var. Kardeşim kasa modelini içinde şu an kaç fan olduğunu yazabilir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stok fan ile normal.
Benim coolr master ma410p soğutucu yükte 60 dereceyi geçirmiyor zamanında geçen dene 400 aldım şuan bu marka bile 200 küsür hey gidi ekonomiStok fanla kullanmaya devam etsin değil mi
Stok fan kullanıyor belli, R5 5600 de M200 ile bile bu sıcaklıklara çıkmaz.
İşlemci üreticilerinin şu berbat stok fanları kutuya koyması saçmalık zaten (!).
Al kankam bak önerdin kule tipi havalandırması kötü bir kasa çıktı. Tüm işlemci ısısını kasa içine verse ne olur kule tipi kasa havalandırması iyi olmadıkça?Stok fanla kullanıyorsunuz sanırım. 85 e kadar normal de;
Bence 200 liraya Snowman M401 alın, sorun ortadan kalksın.
![]()
Snowman - M401 CPU FAN - Rainbow CPU Fan Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman - M401 CPU FAN - Rainbow CPU Fan fiyatlarını Akakçe ile takip et! Snowman - M401 CPU FAN - Rainbow CPU Fan özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Stok fanla kullanmaya devam etsin demedim para verip rezil olmasın diyorum.Stok fanla kullanmaya devam etsin değil mi
Stok fan kullanıyor belli, R5 5600 de M200 ile bile bu sıcaklıklara çıkmaz.
İşlemci üreticilerinin şu berbat stok fanları kutuya koyması saçmalık zaten (!).
ne alaka dayı bu işlemcilere stok fan yetmiyor fanboyluk falan diyonKanka hemen kule tipi fan önerme az sakin ya ne bu fanboyluk herkesde var. Kardeşim kasa modelini içinde şu an kaç fan olduğunu yazabilir misin?
Stok fan ile normal.
Gördüğüm kadarıyla mesh değil kasan link atsan daha garanti olurdu aslında. Havalandırması iyi olmayan kasalar için sıvı soğutma daha iyi. Çünkü işlemciden aldığı ısıyı dışarıya atıyor. Ama havalandırması çok iyi kasalarda tabii ki kule tipi açık ara önde.thermaltake v150 modeli kas var önde 2 arkada 1 egzoz çıkışı mevcut stock fan ile kullanıyorum.
200 liraya M401 alıp rezil olmak mıAl kankam bak önerdin kule tipi havalandırması kötü bir kasa çıktı. Tüm işlemci ısısını kasa içine verse ne olur kule tipi kasa havalandırması iyi olmadıkça?
Stok fanla kullanmaya devam etsin demedim para verip rezil olmasın diyorum.
Kanka sen olayı çok yanlış anlamışsın kule tipi vs sıvı soğutma olayını konuşuyorum ben stok fanla kalsın değil bu işlemcilerde zaten stok fanla kalmak hiç mantıklı değilne alaka dayı bu işlemcilere stok fan yetmiyor fanboyluk falan diyon
kasa modeli breeze mi normal mi mesh mi kasa
mesh olsa bile zaten çok fark etmez
o işlemcilere stok fan yetmez al bir tane kule tipi
hocam kule tipi önerme kasa modeli falan yazmışsınızKanka sen olayı çok yanlış anlamışsın kule tipi vs sıvı soğutma olayını konuşuyorum ben stok fanla kalsın değil bu işlemcilerde zaten stok fanla kalmak hiç mantıklı değil