2. elden bunu almayı düşünüyorum 8bin bandında başka sistem bulamadım ve toplayacak bilgiye de maalesef sahip değilim. sizce iyi midir? fiyatını hakediyoe mu yoksa daha iyi sistemler önerebilir misiniz yakın fiyata?
performans karşılaştırması olarak nasıl değerlendirirsiniz4650G li sifir apu sistem var 6K TL
2. El için pahalı, alınmaz.Alıntıyı görüntüle
2. elden bunu almayı düşünüyorum 8bin bandında başka sistem bulamadım ve toplayacak bilgiye de maalesef sahip değilim. sizce iyi midir? fiyatını hakediyoe mu yoksa daha iyi sistemler önerebilir misiniz yakın fiyata?
5600g daha iyi bir işlemci mesela lolde 4650g 110fps alırken 5600g 140fpslerdeAlıntıyı görüntüle
Bu bütçeye İkinci elden RX 580,RX570, 1650, 1650 Super li kasa bulursunuzAlıntıyı görüntüle
sence 5600g ile aynımıperformans karşılaştırması olarak nasıl değerlendirirsiniz
teşekkür ederim dediğiniz gibi bunlara bakacağım, üst dğzey oyunlar oynamayacağım ve blender vs. program kullanmayı düşünmüyorumBu bütçeye İkinci elden RX 580,RX570, 1650, 1650 Super li kasa bulursunuz