raguee
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 123
- İsim
- Burak Berk Kaya
- buraakberkk
- Shkilacci
Merhaba sistemimi alalı 1.5 yıl olmuştur. Asus Dual Rx6700xt Asus Tuf B550 Plus Wifi Ryzen 5 5600x sistemimde ısı değerlerim ilk aldığım dönemde 70 dereceyi bile görmüyordu yükteyken. 1 yıl sonra sıcaklıklarım 95lere çıkmaya başladı, kasa temizliği macun değişimi yaptım bundan da bir kaç ay sonra yine aynı sorun oldu ve geçtiğimiz haftalarda tekrar kasa temizliği ve macun (arctic mx4) değişimi yaptım. Bir kaç hafta geçmesine rağmen örneğin Valorant'da 80 derecelere ulaşıyor işlemci sıcaklığı. Sorunun ne olduğunu bulamadım gerçekten macun ve montajla ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum. Soğutmam ise Lian Li Galahad AIO 360mm sıvı soğutma. Yardımcı olursanız sevinirim. Dün occt üstünden yaptığım stress testini de paylaşıyorum.
Lian Li Galahad AIO 360
Lian Li Galahad AIO 360
Lian Li Galahad AIO 360
Lian Li Galahad AIO 360
Lian Li Galahad AIO 360
Lian Li Galahad AIO 360
Lian Li Galahad AIO 360
Lian Li Galahad AIO 360
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eklemeyi unutmuşum kasam ise Asus GT-501.Merhaba sistemimi alalı 1.5 yıl olmuştur. Asus Dual Rx6700xt Asus Tuf B550 Plus Wifi Ryzen 5 5600x sistemimde ısı değerlerim ilk aldığım dönemde 70 dereceyi bile görmüyordu yükteyken. 1 yıl sonra sıcaklıklarım 95lere çıkmaya başladı, kasa temizliği macun değişimi yaptım bundan da bir kaç ay sonra yine aynı sorun oldu ve geçtiğimiz haftalarda tekrar kasa temizliği ve macun (arctic mx4) değişimi yaptım. Bir kaç hafta geçmesine rağmen örneğin Valorant'da 80 derecelere ulaşıyor işlemci sıcaklığı. Sorunun ne olduğunu bulamadım gerçekten macun ve montajla ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum. Soğutmam ise Lian Li Galahad AIO 360mm sıvı soğutma. Yardımcı olursanız sevinirim. Dün occt üstünden yaptığım stress testini de paylaşıyorum.
Lian Li Galahad AIO 360
Lian Li Galahad AIO 360
Lian Li Galahad AIO 360
Lian Li Galahad AIO 360