Neler Yeni

Yardım Ryzen 5 5600x Soğutucu Önerisi

Jâckêrs

80+ Bronze
Arkadaşlar Merhabalar;
Yakın zamanda Ryzen 5 5600x almayı düşünüyorum genelde Valorant oynuyorum ve +300 fps oynamak istediğim için işlemcimi yükseltmek istedim. Bu işlemciye soğutucu önerisi istiyorum sıvı soğutucu almam sanırım çünkü pahalı ve uğraştırıyorlar. Hava soğutucu istiyorum Genelde FPS oyunları oynarım ama şu an da Full time Valorant. Sizce bu İşlemci'nin sıcaklığını kontrol altında tutacak neler var?
Anakart: Asus Prime B450M-A II
Kasa: GamePower Horizon Gaming MESH 4*120mm
Şu anda kullandığım CPU Soğutucusu: GamePower Airbender (Stok soğutucudan farkı yok :D)
Bütçe: 1000
Ve bana verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir?

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

Jâckêrs

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok özür dilerim arkadaşlar.. Konu aça tıklarken bu sekmede olduğu mu unutmuşum gerçekten özür dilerim. Moderatörler konuyu taşıyabilirse sevinirim.

Valsgarde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Barış Arslan
Hocam ben ID-COOLING SE-224-XT aldım. Boştayken 56 dereceyi görüyordu. Şimdi oyun oynarken 55-60 dereceyi geçmiyor. CPB açık.

Papağan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Ali
Arkadaşlar Merhabalar;
Yakın zamanda Ryzen 5 5600x almayı düşünüyorum genelde Valorant oynuyorum ve +300 fps oynamak istediğim için işlemcimi yükseltmek istedim. Bu işlemciye soğutucu önerisi istiyorum sıvı soğutucu almam sanırım çünkü pahalı ve uğraştırıyorlar. Hava soğutucu istiyorum Genelde FPS oyunları oynarım ama şu an da Full time Valorant. Sizce bu İşlemci'nin sıcaklığını kontrol altında tutacak neler var?
Şu anda kullandığım CPU Soğutucusu: GamePower Airbender (Stok soğutucudan farkı yok :D)
Snowman t6 ultra.Görüntüsü de gayet şık

brsokcu

80+ Bronze
Bende de 5600x var stok soğutucu yetersiz geldiği için ve bütçem olmadığı için ufak uv li kullanıyorum sıcaklık konusunda ve sıcaklıktan kaynaklı fps düşmesine baya bi faydası dokunuyor.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Mert
Arkadaşlar Merhabalar;
https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-air-ma410p-120mm-rgb-led-islemci-sogutucu.html al arkana bakma çok sağlam bir fan ayrıca içinden çıkan macunda çok kaliteli

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Y K
bende snowman var çift fanlı, 45 dereceyi geçmiyor, kasa da spec delta corsair, o kadar memnunum ki iyi ki de almışım 170 liraya almıştım geçen yıl

Papağan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Ali
Abi şu forumdaki t6 ultra aşkı nedir ya adamın bütçesi 1000 sen t6 diyorsun
Ben kendim sıvı soğutma kullanıyorum ancak kule tipi alsaydım ya snowman t6 ultra alırdım ya da cooler master ma610 p alırdım zevk meselesi görüntüleri hoşuma gidiyor gayet iyi soğutucular.

Ayrıca snowman t6 ultra akakçede 350 TL şuan.
Abi şu forumdaki t6 ultra aşkı nedir ya adamın bütçesi 1000 sen t6 diyorsun

Top Bottom