Uv yapabilirsin ben öyle yapıyorum aynı fps daha az sıcaklıkRyzen 5 5600X için birkaç ay stok fan kullansam sıkıntı çıkarırımı kışa giriyoruz zaten 3-4 ay stok fan kullanıp sonra sıvı soğutma alsam problem olurmu yoksa alırken direk sıvı soğutmalımı alıyım
Sıvı soğutma olarak corsair in 240mm 2 fan modellerine bakabilirsinUv yapabilirsin ben öyle yapıyorum aynı fps daha az sıcaklık
Hocam kasanın linkini atıyımmı uyarmı diye kasaya sıvı soğutmalar her kasaya oluyomu işlemci R5 5600X Ekran Kartı RTX 3070Thermaltake th240 öneririm problemsiz 30 derece fark eder ve sifir ses corsair çok sesli fanlari
At bakalım uyarmi diye ama uymazsa da önüne takabilirsinHocam kasanın linkini atıyımmı uyarmı diye kasaya sıvı soğutmalar her kasaya oluyomu işlemci R5 5600X Ekran Kartı RTX 3070
At bakalım usta
At bakalım uyarmi diye ama uymazsa da önüne takabilirsin
Uyar üst tarafa takabilirsinizASUS TUF GAMING GT301 RGB Temperli Cam USB 3.1 Mid Tower Kasa
Önden kasanın üstüne kadar uzanan delikli petek tasarımı, kasanın hava akışına katkı sağlarken aynı zamanda benzersiz bir estetik ve tarz sunar.www.gaming.gen.tr
Uyarmı hocam
Çok sağolun hocam R5 5600X ile 3070 darboğaz yaparmı 1080p de birde bunuda merak ettim bilgili birine benziyorsunuzdaUyar üst tarafa takabilirsiniz
Bütçen varsa şimdi al yoksa 3-4 aya 2 katına çıkar fiyatlar yıl başından sonraRyzen 5 5600X için birkaç ay stok fan kullansam sıkıntı çıkarırımı kışa giriyoruz zaten 3-4 ay stok fan kullanıp sonra sıvı soğutma alsam problem olurmu yoksa alırken direk sıvı soğutmalımı alıyım
Çok sağolun hocam R5 5600X ile 3070 darboğaz yaparmı 1080p de birde bunuda merak ettim bilgili birine benziyorsunuzda
Bu arada iyi bi noktaya deyindi arkadaş özel Kasım indirimlerini kacirirsaniz ocaktan sonra fiyatlar 2 katına çıkabilir bende indirimde aldım soğutmayı 1700tl ye th240Bütçen varsa şimdi al yoksa 3-4 aya 2 katına çıkar fiyatlar yıl başından sonra
Hocam sıvı soğutmayı aldınız mı aldıysanız memnunmusunuzHocam kasanın linkini atıyımmı uyarmı diye kasaya sıvı soğutmalar her kasaya oluyomu işlemci R5 5600X Ekran Kartı RTX 3070