neden değiştirmek istiyosunbaşlıktada yazdığı gibi kıymetli dostlar ryzen 5 5600x ten güçlü alınacak farklı bir intel işlemci öneriniz varmıdır bütçe 4-5 kteşekkürler önerilerinizi bekliyorum
bütçen ne kadarbaşlıktada yazdığı gibi kıymetli dostlar ryzen 5 5600x ten güçlü alınacak farklı bir intel işlemci öneriniz varmıdır bütçe 4-5 kteşekkürler önerilerinizi bekliyorum
Şuan 3600 var bende 5600x düşündüm aa intelde ne alabilirim diye sordum hocamneden değiştirmek istiyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600x almayı düşündüğüm için soruyorum
4-5 k diyelimbütçen ne kadar
Anakart için bütçe var ise 12600K alınabilir. Yok ise b660 ile 12400F alınabilir.başlıktada yazdığı gibi kıymetli dostlar ryzen 5 5600x ten güçlü alınacak farklı bir intel işlemci öneriniz varmıdır bütçe 4-5 kteşekkürler önerilerinizi bekliyorum
Hocam b660 lar biraz pahalı gibi başka önerebileceğini anakart varmıdır çokta düşük bir anakart olmasın teşekkürler intelden pek haberdar değilimAnakart için bütçe var ise 12600K alınabilir. Yok ise b660 ile 12400F alınabilir.
MSI B660M-A iyi bir anakart ancak bütçe yetmiyorsa Asus Prime b560m-K alınabilir.Hocam b660 lar biraz pahalı gibi başka önerebileceğini anakart varmıdır çokta düşük bir anakart olmasın teşekkürler intelden pek haberdar değilim