Yardım Ryzen 5 7500f için anakart önerisi

yitu

80+
Reaksiyon skoru
25
Merhaba! Yakın zamanda toplayacağım sistemde ryzen 5 7500f için anakart arıyorum sistemi biraz ucu ucuna toplayacağım için alabileceğim min anakartı merak ediyorum lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler.

Merhaba! Yakın zamanda toplayacağım sistemde ryzen 5 7500f için anakart arıyorum sistemi biraz ucu ucuna toplayacağım için alabileceğim min anakartı merak ediyorum lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler.
en giriş seviye a620 bile iş görüyor ama bizler genellikle bütçe varsa min 2 m2 slotlu mosfet soğutmalı fiyat performans bir ürün öneriyoruz

ASUS B650M-R modeline bütçen yeterse (F ile biten de var F değil R) alabilirsin bu modeli

• Beğen
Reaksiyonlar: yitu
en giriş seviye a620 bile iş görüyor ama bizler genellikle bütçe varsa min 2 m2 slotlu mosfet soğutmalı fiyat performans bir ürün öneriyoruz

ASUS B650M-R modeline bütçen yeterse (F ile biten de var F değil R) alabilirsin bu modeli

Bide galiba piyasa şişmiş baya ramler falan iki katı fiyatına çıkmış, bahsettiğin anakart her yerde karşıma çıkıyor ve 4600 tl gibi fiyatı var sence değermi yoksa piyasanın inmesini bekleyeyimmi kasımda baya indirim oluyor ama ben taksitle alacağım için sistemi biraz sıkıntı.

Bide galiba piyasa şişmiş baya ramler falan iki katı fiyatına çıkmış, bahsettiğin anakart her yerde karşıma çıkıyor ve 4600 tl gibi fiyatı var sence değermi yoksa piyasanın inmesini bekleyeyimmi kasımda baya indirim oluyor ama ben taksitle alacağım için sistemi biraz sıkıntı.
anakart fiyatı zaten o aralıklarda gezen bir fiyatta

ramlerde de uzunca bir süre indirim beklenmiyor

eğer 32 gb ram planın vardıysa diğer bileşenlerden kısmamak adına şimdilik 16 al
diğer bileşenlerden kısma
ilerde 16 gb daha eklersin bütçe olunca

Alacağım tüm parçaları yazayım
https://app.hb.biz/xooPgW0Xqohu psu yu belki ayrı alırım (uzay montaj)

Wd blue 500gb sn580 m2 ssd

İslemci ryzen 5 7500f

İslemci soğutucusu thermalright king assassin king se

Zaten 16 gb alıcam ama 2150 tl den 4000 tl ye fırlayınca alacağım ram ne yapacağımı bilemedim viper venom 16 gb 6000mhz cl30 ram
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer 32 gb ram planın vardıysa diğer bileşenlerden kısmamak adına şimdilik 16 al
Galiba bellek krizi varmış kasım indirimleriyle pek bir alakası yok anladığım kadarıyla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazmayı unutmuşum ekran kartı 2. El rx 6600xt yada rx 6700 alacağım

Geri