Ryzen 5 7500f işlemcim çok ısınıyor

Reaksiyon skoru
22
Merhabalar. r5 7500f işlemcim bilgisayar açılırken 95 derecelere çıkıyor sonra ortalama 2dk durup 55 derecelere düşüyor
1740552716831.png

rampage helios c2 240mm sıvı soğutma kullanıyorum.
bu durum nasıl düzelir ?

hocam sorun tam olarak böyle anlamayız ama an itibarı ile soğutucunun görevini yerine getirmediği belli. Tahmini söylüyorum o soğutucu ile max 75 dereceyi bile görmemesi lazım. Bu dereceyi bile abartarak yazdım. Soğutucunun tam temasından ürünün montajından emin misiniz?

hocam sorun tam olarak böyle anlamayız ama an itibarı ile soğutucunun görevini yerine getirmediği belli. Tahmini söylüyorum o soğutucu ile max 75 dereceyi bile görmemesi lazım. Bu dereceyi bile abartarak yazdım.
nasıl anlayabiliriz peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sorun tam olarak böyle anlamayız ama an itibarı ile soğutucunun görevini yerine getirmediği belli. Tahmini söylüyorum o soğutucu ile max 75 dereceyi bile görmemesi lazım. Bu dereceyi bile abartarak yazdım. Soğutucunun tam temasından ürünün montajından emin misiniz?
hocam vatandan hazır sistem olarak aldım. pc yi test etmişlerdi ama

tam düzgün çekemedim ama Bi sorun var mı belki görürsünüz

Ekler

• IMG_20250226_095852.jpg
    IMG_20250226_095852.jpg
    3.6 MB · Hit: 43
  • IMG_20250226_095859.jpg
    IMG_20250226_095859.jpg
    3.2 MB · Hit: 43
  • IMG_20250226_095913.jpg
    IMG_20250226_095913.jpg
    3.2 MB · Hit: 42
nasıl anlayabiliriz peki

hocam vatandan hazır sistem olarak aldım. pc yi test etmişlerdi ama

tam düzgün çekemedim ama Bi sorun var mı belki görürsünüz
Ne zaman aldınız? Nasıl test ettiler bilgi verdiler mi?

Hocam aynı sıvı soğutmadan bende aldım ve pompa rgb'si çalışmamakta sizde de çalışmıyor sanırım bunu düzeltebildiniz mi?

Hocam aynı sıvı soğutmadan bende aldım ve pompa rgb'si çalışmamakta sizde de çalışmıyor sanırım bunu düzeltebildiniz mi?
hocam bende oyuna girdiğim zaman pompa rgbsi çalışıyor. sanırım yükte olunca pompa rgbsi çalışıyor

hocam bende oyuna girdiğim zaman pompa rgbsi çalışıyor. sanırım yükte olunca pompa rgbsi çalışıyor
Aynı pompadan 2 adet aldık ben ve arkadaşım. Arkadaşımın ki sorunsuz çalışıyor ancak bendeki bilgisayar açılırken düzgün çalışıyor açılınca gidiyor ve yükteyken az biraz rgb veriyor

Aynı pompadan 2 adet aldık ben ve arkadaşım. Arkadaşımın ki sorunsuz çalışıyor ancak bendeki bilgisayar açılırken düzgün çalışıyor açılınca gidiyor ve yükteyken az biraz rgb veriyor
bilmiyorum benimde açılırken rgbsi yanıyor sonra normal webde gezinirken rgbsiz sonra oyunda falan 5dk gezince tekrar rgbsi yanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,456
Üyeler
185,730
Son üye
Slayer424242
Geri