kullanılır ucu ucuna ama önermem https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14145 bu soğutucuyu almanı öneririmBaşlıkta ki gibi r5 7500f kışın stok soğutucu ile kullanılır mı kış sonu soğutucu alacağım. (İç anadoluda yaşıyorum kışları soğuk geçiyor.)
Kullanılır hocam kışı çıkarır ama yazın ustunde sucuk pişerBaşlıkta ki gibi r5 7500f kışın stok soğutucu ile kullanılır mı kış sonu soğutucu alacağım. (İç anadoluda yaşıyorum kışları soğuk geçiyor.)
Hocam sistemi aldıktan sonra soğutucu hemen alabileceğim bir şey değil ondan dolayı soruyorum kışın 80-85 dereceleri geçmezse 7500f sistem alıcamkullanılır ucu ucuna ama önermem https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14145 bu soğutucuyu almanı öneririm
Kışı çıkarsa benim için iyi kış sonu güzel bir soğutucu alacağımKullanılır hocam kışı çıkarır ama yazın ustunde sucuk pişer
Eco mod ne hocam açar mısınızeco modu ile kullanabilir belki ama kesinlikle önermiyorum
pc gelir evde değerlerine bakarsın 93 95 i geçmiyorsa kullanırsınız yoksa arkadaşın dediği gibi eco mod açarsınız google a amd eco mod yazsanız çıkarHocam sistemi aldıktan sonra soğutucu hemen alabileceğim bir şey değil ondan dolayı soruyorum kışın 80-85 dereceleri geçmezse 7500f sistem alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kışı çıkarsa benim için iyi kış sonu güzel bir soğutucu alacağım
Eco mod ne hocam açar mısınız
Tavsiye etmiyorum ama yapacak bir şeyiniz yok sanırım eco modda kullanın.Başlıkta ki gibi r5 7500f kışın stok soğutucu ile kullanılır mı kış sonu soğutucu alacağım. (İç anadoluda yaşıyorum kışları soğuk geçiyor.)
Anladım hocam teşekkürler eğer 93 95i geçerse ilk aydan soğutucu almaktan başka şansımız yok gibipc gelir evde değerlerine bakarsın 93 95 i geçmiyorsa kullanırsınız yoksa arkadaşın dediği gibi eco mod açarsınız google a amd eco mod yazsanız çıkar
tdp değerini düşürüyor ısı yayılmasını azaltıyorHocam sistemi aldıktan sonra soğutucu hemen alabileceğim bir şey değil ondan dolayı soruyorum kışın 80-85 dereceleri geçmezse 7500f sistem alıcam
Kışı çıkarsa benim için iyi kış sonu güzel bir soğutucu alacağım
Eco mod ne hocam açar mısınız
anladım hocam sağolun kararı verdim sanırsamBen daha yeni aldım iki gün oldu stok soğutucu cs2'de 80 derece ve kasa soğutmamda iyi önde 140mm x2 fan var arkada 120mm ve üstte bir tane 120mm var. ama idare eder fakat 10 gün sonra ben AK400 alıcam bana göre sıcaklıklar fazla çünkü