ilkergungor
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
eğer ekran kartın hiç yoksa 7600 al 7500f ile ekran kartsız görüntü alamazsın aralarında 1 2 fps oynuyo 7500f daha az güç çekiyoAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Beyler şimdi sistem toplicam ama malum ekran kartı fiyatları pahalı o yüzden zamanla toplicam için sizce 7500f mi almalıyım 7600 mü ayrıyetten 7600 alırsam ekran kartsız kullanabilirmiyim PC yi google youtube vb. İçin
600 lira fark var aralarında 7500f kutusuz geliyo 7600 kutulu500tl den fark varsa 7500f al geç
Hiç kartım yok yani pc var ama m.ö gelme ekran kartları da pahalı belki 2. El idareten kart alabilirim ama bütçem yok bide ikiside aynı güç internette ama 7500f nasıl daha az güç çekiyoreğer ekran kartın hiç yoksa 7600 al 7500f ile ekran kartsız görüntü alamazsın aralarında 1 2 fps oynuyo 7500f daha az güç çekiyo
7600 kutulu ve 600tl varsa onu al, 2.el de çok daha kolay satarsın600 lira fark var aralarında 7500f kutusuz geliyo 7600 kutulu
Tamamdır kral sağolasın7600 kutulu ve 600tl varsa onu al, 2.el de çok daha kolay satarsın
Tamamdır kral teşekkür ederim sağolasınEğer ki elinde hazırda bir ekran kartı yoksa 7500f ile ekran kartsız görüntü alamayacağın için 7600 senin için uygun bir seçim
fakat postta da dediğin gibi ekran kartını ilerleyen dönemde düşünüyorsan ve elinde idarelik bir kart ta yoksa o zaman mecburen 7600 işlemci ile yola devam edeceksin
7600 ile gündelik işlerinin yanında düşük orta çözünürlükte bazı oyunları da oynarsın
internette görüğün kutulu görünen 7600 üTamamdır kral sağolasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır kral teşekkür ederim sağolasın
Evet şimdi farkettim kutusuz fansız satılıyormuş akakçe de kutu vardı Demekki görsel sadece neyse her türlü 7600 almam lazım ekran kartım yok bide pttavm güvenilir mi? daha önce alışveriş yaptınmı yada duydun muinternette görüğün kutulu görünen 7600 ü
akakce gibi siteden bakıp kutu resmini gördü isen ürüne tıkla satıcı siteye git
kutusuz fansız veya kutulu fansız olabiliyor o ayrıntıya göre fan var mı yok mu diye bak ve fiyat endeksini tekrar kurgula
PTT awm oradan çorap bile almaEvet şimdi farkettim kutusuz fansız satılıyormuş akakçe de kutu vardı Demekki görsel sadece neyse her türlü 7600 almam lazım ekran kartım yok bide pttavm güvenilir mi? daha önce alışveriş yaptınmı yada duydun mu
7500f 65w diğeri 105600 lira fark var aralarında 7500f kutusuz geliyo 7600 kutulu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç kartım yok yani pc var ama m.ö gelme ekran kartları da pahalı belki 2. El idareten kart alabilirim ama bütçem yok bide ikiside aynı güç internette ama 7500f nasıl daha az güç çekiyor