🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 5070 Sistem 41.999 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,303
Bugün sistem fiyatları çok iyi Vatan'a cevap olarak yapmışlar heralde. Parça kalitesine de dikkat etmişler.

Yapılabilecek özelleştirmeler:

Bugün sistem fiyatları çok iyi Vatan'a cevap olarak yapmışlar heralde. Parça kalitesine de dikkat etmişler.

Buna gerçekten indirim derim. Tek tek toplamaya kalsam gpu+cpu en ucuz 34k dan başlıyor sırf.

hocam bizim monitör noldu ya konu aç demiştin hangi oyunları oynicaksın demiştin sonra yazmadın bidaha biz üzgün :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada indirim baya iyi

kasayı kesinlikle değiştirin, molex fan kullanıyor acayip sesli, fanları değiştirecekseniz orası ayrı ama ben malzemesini de beğenmedim.
elimle hafif bastırıp üst paneli yamultabiliyordum, o kadar ince malzemeyi şu kasada gördüm gerçekten rezalet.

kasayı kesinlikle değiştirin, molex fan kullanıyor acayip sesli, fanları değiştirecekseniz orası ayrı ama ben malzemesini de beğenmedim.
İçinde ki PSU iyi, kasa beyaz ve bayağı geniş pek çok şeyi destekliyor. Fan için değiştirmeye değmez.

Allah'a şükür incehesap şaşırttı bu sefer

hocam bizim monitör noldu ya konu aç demiştin hangi oyunları oynicaksın demiştin sonra yazmadın bidaha biz üzgün :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada indirim baya iyi
Tekrar aç. Etiket gelmemişti sanırım.

Geri