PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
bu linkteki kasa sizce alınır mı? fiyatına göre iyi mi? veya daha performanslı bir şey eklenebilirmi?
https://www.incehesap.com/thunder-v2-hazir-sistem-fiyati-50188/ ah be bunu önericektim 33k idi 37k olmuş tabi bırakmazlar o fiyataPcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
bu linkteki kasa sizce alınır mı? fiyatına göre iyi mi? veya daha performanslı bir şey eklenebilirmi?
Üsteki arkadaşın dediği iyidirPcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
Ama hemen şimdi alman lazım yakında biter bu fiyata gaming gecesi özel çünküŞunu al, bütçen yetiyorsa SSD 1 TB yap öyle al![]()
Fenix Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Asrock RX 7800 XT 16 GB | 512 GB M.2 Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Amd ekran kartlarına pek güvenemiyorum nvidia ekran kartlı bir sistem olsa bunu kaçırmazdım sadece amd ekleniyor baktımda ama ilginiz için teşekürlerAma hemen şimdi alman lazım yakında biter bu fiyata gaming gecesi özel çünkü
Hocam bu yalnız bu bütçede alabileceğiniz 4060 ve 4060 ti kartlarını parçalıyor, AMD istememenizin sebebi ne acaba?Amd ekran kartlarına pek güvenemiyorum nvidia ekran kartlı bir sistem olsa bunu kaçırmazdım sadece amd ekleniyor baktımda ama ilginiz için teşekürler
bilmiyorum hem kullanmadığımdan hemde nvidia sevdiğimden,gelen geçen amd ile bir sorun yaşıyorum diyor ben sorun yaşamamak adına nvidia istiyorum uzun süre güzel bir zaman geçirmek.Hocam bu yalnız bu bütçede alabileceğiniz 4060 ve 4060 ti kartlarını parçalıyor, AMD istememenizin sebebi ne acaba?
bütçeyi arttırıp 4070 veya 4070 super bakabilirsinizbilmiyorum hem kullanmadığımdan hemde nvidia sevdiğimden,gelen geçen amd ile bir sorun yaşıyorum diyor ben sorun yaşamamak adına nvidia istiyorum uzun süre güzel bir zaman geçirmek.