boşta 45-48 olması da garip bende 35 derecelerdeAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valorant oynamadım kardo throne and liberty ve cs2 de test edebildim sadece
boşta 45-48 olması da garip bende 35 derecelerdeAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valorant oynamadım kardo throne and liberty ve cs2 de test edebildim sadece
Aynı soğutucu ve aynı işlemci mi?boşta 45-48 olması da garip bende 35 derecelerde
Gametech Prime V2 kasam hocam evet akvaryum kasa önden hava almıyor mlsfSizdeki kasa iç resimden bakınca önden hava almayan mesh yapıda olmayan kasa sanırsam. Önü cam veya kapalı kasa modeli galiba. Öyleyse o da etkiler. Kullanılan macun ve soğutucu iyi bir model.. Kasanızın tam modeli nedir? Boşta biraz yüksek ama oyunlarda 60 / 70 arası aşırı yüksek değil.
Kasa önden hava almadığından biraz ısı yukarda olabilir.
oyunlarda max 71-73Maksimum kaç dereceleri görüyorsunuz bu arada siz
Yani bazıları düşük alıyorum diyor bende anlamadım ama bu sıcaklıklar normal değer2 oyunda deneyimleme şansım olduda işte throne and liberty'de max 73 74 gördüm bende o zaman normal diyebilir miyiz hocam
Normal değilse 2mizinde yaşadığı durum baya trajikomik olacak Şimdilik böyle kullanayım zarar vericek değerler değil zaten ama daha az olması gerektiğini düşünüyorum nedense 65W TDP'ye sahip bir işlemcinin bu kdar ısınması cidden garipYani bazıları düşük alıyorum diyor bende anlamadım ama bu sıcaklıklar normal değer
Valla bana da garip geliyor böyle yüksel çalışması en azından dediğin gibi derece sıkıntılı değilNormal değilse 2mizinde yaşadığı durum baya trajikomik olacak Şimdilik böyle kullanayım zarar vericek değerler değil zaten ama daha az olması gerektiğini düşünüyorum nedense 65W TDP'ye sahip bir işlemcinin bu kdar ısınması cidden garip
İşte o ısıların o rakamlarda olması biraz ondan. Mesh bir kasada dediğim gibi ısılar daha da düşer. Ama büyük bir sıkntı yok şu an da ısılarda.Gametech Prime V2 kasam hocam evet akvaryum kasa önden hava almıyor mlsf
Le500 7500fAynı soğutucu ve aynı işlemci mi?
Fark etmiyor hocam bende mesh kasa var aynı işlemci aynı soğutucu dereceler arkadaşla aynı alıyorumİşte o ısıların o rakamlarda olması biraz ondan. Mesh bir kasada dediğim gibi ısılar daha da düşer. Ama büyük bir sıkntı yok şu an da ısılarda.