Neler Yeni

Ryzen 5 7500f , Thermalright Frozen Horizon 360MM Isı sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Erhan Akçay
Sizdeki kasa iç resimden bakınca önden hava almayan mesh yapıda olmayan kasa sanırsam. Önü cam veya kapalı kasa modeli galiba. Öyleyse o da etkiler. Kullanılan macun ve soğutucu iyi bir model.. Kasanızın tam modeli nedir? Boşta biraz yüksek ama oyunlarda 60 / 70 arası aşırı yüksek değil.

Kasa önden hava almadığından biraz ısı yukarda olabilir.

Amd34

80+ Silver

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
Sizdeki kasa iç resimden bakınca önden hava almayan mesh yapıda olmayan kasa sanırsam. Önü cam veya kapalı kasa modeli galiba. Öyleyse o da etkiler. Kullanılan macun ve soğutucu iyi bir model.. Kasanızın tam modeli nedir? Boşta biraz yüksek ama oyunlarda 60 / 70 arası aşırı yüksek değil.

Kasa önden hava almadığından biraz ısı yukarda olabilir.
Gametech Prime V2 kasam hocam evet akvaryum kasa önden hava almıyor mlsf

Amd34

80+ Silver

Amd34

80+ Silver
2 oyunda deneyimleme şansım olduda işte throne and liberty'de max 73 74 gördüm bende o zaman normal diyebilir miyiz hocam
Yani bazıları düşük alıyorum diyor bende anlamadım ama bu sıcaklıklar normal değer

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
Yani bazıları düşük alıyorum diyor bende anlamadım ama bu sıcaklıklar normal değer
Normal değilse 2mizinde yaşadığı durum baya trajikomik olacak :ROFLMAO::ROFLMAO: Şimdilik böyle kullanayım zarar vericek değerler değil zaten ama daha az olması gerektiğini düşünüyorum nedense 65W TDP'ye sahip bir işlemcinin bu kdar ısınması cidden garip :D

Amd34

80+ Silver
Normal değilse 2mizinde yaşadığı durum baya trajikomik olacak :ROFLMAO::ROFLMAO: Şimdilik böyle kullanayım zarar vericek değerler değil zaten ama daha az olması gerektiğini düşünüyorum nedense 65W TDP'ye sahip bir işlemcinin bu kdar ısınması cidden garip :D
Valla bana da garip geliyor böyle yüksel çalışması en azından dediğin gibi derece sıkıntılı değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Erhan Akçay
Gametech Prime V2 kasam hocam evet akvaryum kasa önden hava almıyor mlsf
İşte o ısıların o rakamlarda olması biraz ondan. Mesh bir kasada dediğim gibi ısılar daha da düşer. Ama büyük bir sıkntı yok şu an da ısılarda.

Amd34

80+ Silver
İşte o ısıların o rakamlarda olması biraz ondan. Mesh bir kasada dediğim gibi ısılar daha da düşer. Ama büyük bir sıkntı yok şu an da ısılarda.
Fark etmiyor hocam bende mesh kasa var aynı işlemci aynı soğutucu dereceler arkadaşla aynı alıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,865
Üyeler
160,896
Son üye
choicemite54899
Top Bottom