(steel)kerim53
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 230
uğraşmak istemiyorsan direkt amd adrenalin üzerinden veya ryzen master üzerinden oto overclock yapabilirsin yada hayır ben alabileceğim kadar en iyi fps değerlerini almak istiyorum dersen deneme yanılmayla bulucaksınanakarttım gigbyte b650 sh2 sogutucumda
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 iyi bi oc kaldıracagını dusunuyorum sogutucunun anarkart dayanır mı bilmemde sogutucudan cok memnunum r23 testinde 60 derecelerdeydi yani asıl soru anakartımın kaldırabilcegim kadar oc ne ve nasıl yaparım
ugrasmak isitiyorum da nasıl yapacagı mı bilmiyorumuğraşmak istemiyorsan direkt amd adrenalin üzerinden veya ryzen master üzerinden oto overclock yapabilirsin yada hayır ben alabileceğim kadar en iyi fps değerlerini almak istiyorum dersen deneme yanılmayla bulucaksın
işte oyuzden soruyom anakart dayanır mıanakartın vrm soğutması iyi değilse hiç bulaşma. ben 7600 e oc yaptım 115w ları görüyor
Araştırman lazım bilmiyorum. Bende asus tuf gaming b650m-e wifi var. Vrm de sağlam soğutma bloğu var o yüzden oc yaptım bi sıkıntı çekmedim.işte oyuzden soruyom anakart dayanır mı