Neler Yeni

Ryzen 5 7600 rx 7800 xt ile uyumlu 2k monitör tavsiyesi

uygar 22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
uygar üke
Selamlar herkese, Ryzen 5 7600 ve RX 7800XTLI bir sistem aldım ve şimdi de ona uygun bir monitör bakıyorum. ASUS TUF Gaming VG27AQML1a 1ms 260Hz 2K monitörünü buldum ama sonradan işlemcinin monitörün desteklediği Hz değerinin altında FPS değerleri verirse(ki bunların test videolarında sanki 240 kadar bir FPS değeri vermiyor gibi gözüküyor) ghosting vs sorunları olabileceği aklıma geldi bu tarz bir şey olur mu? Eğer olur diyorsanız 2K'da 180 Hz'lik mi bir monitör bakmalıyım(o zaman da düşüncem ASUS ROG STRIX XG27acs ancak farklı fikirlere açığım)? Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.

ConquerorXIV

80+ Gold
r5 7600 fps tabanlı oyunlarda 250+ fps alıyor 2k 240hz en mantıklı seçenek olur

monitör olarak MSI G274QPX tavsiye ederim

uygar 22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
uygar üke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
r5 7600 fps tabanlı oyunlarda 250+ fps alıyor 2k 240hz en mantıklı seçenek olur

monitör olarak MSI G274QPX tavsiye ederim
bu monitör fressnyc desteklemiyor galiba benim kartım amd olduğu için o özelliğinden yararlanamıyorum bir de 2k da o fps değerlerine çıkmak için genelde rekabetçi oyunlarda hangi ayarlarda oynuyorsunuz

ConquerorXIV

80+ Gold
bu monitör fressnyc desteklemiyor galiba benim kartım amd olduğu için o özelliğinden yararlanamıyorum bir de 2k da o fps değerlerine çıkmak için genelde rekabetçi oyunlarda hangi ayarlarda oynuyorsunuz
en üst ayarlarda oynasan bile 250 fps alırsın zaten fps konusunda soru işaretin olmasın
monitörde adaptive sync var amd kartlarda sorun olmaz

bütçen yetiyorsa bu modele bak Dell Alienware AW2723DF

uygar 22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
uygar üke
en üst ayarlarda oynasan bile 250 fps alırsın zaten fps konusunda soru işaretin olmasın
monitörde adaptive sync var amd kartlarda sorun olmaz

bütçen yetiyorsa bu modele bak Dell Alienware AW2723DF
bu adaptive synci monitör ayarlarından mı aktif ediyorsun bir her oyunda adaptive sync çalıştırmak gerekiyor mu yada adaptive syny açtığında aynı zamanda oyun ayarlarından freesynci de mi açmak gerekiyor

ConquerorXIV

80+ Gold
bu adaptive synci monitör ayarlarından mı aktif ediyorsun bir her oyunda adaptive sync çalıştırmak gerekiyor mu yada adaptive syny açtığında aynı zamanda oyun ayarlarından freesynci de mi açmak gerekiyor
evet ayarlardan açılıyor, hayır her oyunda çalıştırmana gerek yok yani kullanıcıya kalmış bir şey
adaptive sync freesync ve g-sync muadili bir teknoloji

uygar 22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
uygar üke
evet ayarlardan açılıyor, hayır her oyunda çalıştırmana gerek yok yani kullanıcıya kalmış bir şey
adaptive sync freesync ve g-sync muadili bir teknoloji
peki monitör ayarlarından adaptive sync yapınca bir de oyunda freesync aktif etmem gerek varmı bir bu adaptive sync freesync vesare tam ne işe yarıyor her rekabetçi oyunda yapmama gerek varmı yoksa valo cs pubg fortnite cod gibi oyunlarda hangilerinde yapmam gerekiyor

ConquerorXIV

80+ Gold
peki monitör ayarlarından adaptive sync yapınca bir de oyunda freesync aktif etmem gerek varmı bir bu adaptive sync freesync vesare tam ne işe yarıyor her rekabetçi oyunda yapmama gerek varmı yoksa valo cs pubg fortnite cod gibi oyunlarda hangilerinde yapmam gerekiyor
bu sync teknolojileri oyundaki yırtılmaları engelliyor oyunda freesync açmana gerek yok adaptive sync açmışsan.
yırtılma olan seni rahatsız eden oyunlarda açabilirsin

uygar 22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
uygar üke
peki amd ekran kartlarında direkt freesync destekleyen monitörler daha iyi değil mi mesela asus tuf modelleri gibi bir de bu monitörü güvenilir olarak en uygun amozonda buldum ama bir sıkıntı çıkar mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de ben bu sistemle şimdilik rekabetçi oyunlar oynayıcağımdan dolayı 27 inch biraz fazla büyük değil mi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,736
Üyeler
161,124
Son üye
Efess1
Top Bottom