Ya lütfen dalga mı geçiyorsunuz yaTamam wraith stealth olsun ama ryzen 5
kesin dalga geçmek için açıldı. bu konu belli oluyor. boşuna kendinizi yormayın arkadaşlar.Ya lütfen dalga mı geçiyorsunuz ya
Ya lütfen dalga mı geçiyorsunuz ya
Edit: im out
Hayır cidden wraith stealth olsun örneğin ryzen 5 3600 meselaYa lütfen dalga mı geçiyorsunuz ya
Edit: im out
kardeşim adamı küfür ettirceksin farkındamısın ? R5 3600 O soğutucuyla ısınıyor.Hayır cidden wraith stealth olsun örneğin ryzen 5 3600 mesela
Foruma giren konu açıyor galiba hiç sistem araştırmadankardeşim adamı küfür ettirceksin farkındamısın ? R5 3600 O soğutucuyla ısınıyor.
Teşekkür ederim anakart olarak senin önerdiğin asus anakartı bunu yapmaya karar verdim
Allahım ya. küfür ettirmeyen adama ettirirsiniz.Teşekkür ederim anakart olarak senin önerdiğin asus anakartı bunu yapmaya karar verdim
![]()
Gigabyte GA-A320M-S2H Anakart A320 Socket AM4 Micro ATX Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gigabyte A320m S2h 3200mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Hdmı Dvı Vga Matx Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yaptım bunu yaptım:https://www.trendyol.com/gigabyte/b...p-4412425?boutiqueId=522994&merchantId=105013Onu yaparsan 3. Nesilde sıkıntı yaşayabilirsin B450 S2H yap.