Forza!Dostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
RDR2Dostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
Kendimce istediğim sıraya göre söyliyim bence abdullah abiDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
Stress testi açıkken Doom veya warzone.Dostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
RAFT 4K ULTRA MUQ OLURDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
Microsoft Flight SimulatorDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
Crysis remasteredDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.