Apex Legends lütfenDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
Apex Legends lütfenDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
Abi hic bir youtuber yapmiyor bu oyun testini cok az bilinen bir oyun yaygin olmadigi icin kimsenin haberi yok ve sistemi zorlayan bir test gercek anlamda zorluyor pubg tarzi bir oyun hatta daha agir olabilir cok guzel bir oyun sisteme zorluk cikartir diye dusunuyorum oyun: RİNG OF ELYSİUM steam da bedava sokarsan testlere sevinirim.Dostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
just cause 4Dostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
SatisfactoryDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
tabii ki minecıraft (cidden türklerin vazgeçilmez fps testi bin tnt patlatmabelki daha fazla)Dostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
Crysis full’de deneyebilirsinDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
Bannerlord abi hatta bannerlorda 100vs100 savaşa girip test etsen harika olurDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
The Witcher 3 wild huntDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya
Hyper scapeDostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.
Watch Dogs 2 (Azıcık Hack yapalım yahu)Dostlar konu basit başlıkta olduğu gibi yorumlarınızı mutlaka bekliyorum biliyorsunuz bunları değerlendiriyorum ve güzel fikirler oraya çıkıyor.