Kaliteli bir hava soğutma da işini görecektir diye düşünüyorum şuan fp bir model olarak snowman t6 ultra öneriliyor.Agalar ryzen 5600 işlemciye cooler master masterliquid 240mm soğutucu takılır mı gerekli mi oyun için değil render için kullanacağım ağırlık olarak
T6 Ultra kaliteli bir hava soğutma mı ? Fuma,Scythe Mugen'ler filan adamdan sayılmıyor heralde .Kaliteli bir hava soğutma da işini görecektir diye düşünüyorum şuan fp bir model olarak snowman t6 ultra öneriliyor.
Çok öneriliyor ve fp olduğu için yazdım son baktığımda 300tl idi daha iyi modelleri yazarsanız sevinirim bu bütçe içindeT6 Ultra kaliteli bir hava soğutma mı ? Fuma,Scythe Mugen'ler filan adamdan sayılmıyor heralde .
T6 Giriş seviyesi ortalama bi ürün ,nerden çıkıyor bu olaylar anlamakta zorluk çekiyor insan.
Sıvı soğutma önerisi isteyene kaliteli hava soğutma önerilmesi mantıklı ama gidip de T6 önermek nakavt.
Konu sahibinin cebinde nerden baksan en az 1300 TL para var ki anlaşılan ki Masterliquid bakıyor ,kaliteli hava soğutma önermeni anlarım da gidip de T6'yı ezber öneri atmak çok manasız.
@bana beko derler Daha dün dalgasını geçtik ,bugün ciddi ciddi yine yaşandı bu olay.
İyide 1300tl lik bütçe sıvı soğutma için 1300tl hava soğutma için verilecek para değil benceT6 Ultra kaliteli bir hava soğutma mı ? Fuma,Scythe Mugen'ler filan adamdan sayılmıyor heralde .
T6 Giriş seviyesi ortalama bi ürün ,nerden çıkıyor bu olaylar anlamakta zorluk çekiyor insan.
Sıvı soğutma önerisi isteyene kaliteli hava soğutma önerilmesi mantıklı ama gidip de T6 önermek nakavt.
Konu sahibinin cebinde nerden baksan en az 1300 TL para var ki anlaşılan ki Masterliquid bakıyor ,kaliteli hava soğutma önermeni anlarım da gidip de T6'yı ezber öneri atmak çok manasız.
@bana beko derler Daha dün dalgasını geçtik ,bugün ciddi ciddi yine yaşandı bu olay.