Neler Yeni

ryzen 5600x vs 10700k csgo için hangisi alınmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ahmetcan tokuç

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ahmetcan tokuç
matx zorunlu mu?
şöyle anlatıyım kasam biraz eski aslında hepsini yavaş yavaş düzeltiyorum kasamda hep matx kullandım atx için olan vida delikleri kasada mevcut yani anakartın altında gözüküyorlar ancak daha önceden takmadığım için powersupply ile çarpışır mı alt kısmı bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu modellere bakabilirsiniz.
https://www.hepsiburada.com/gigabyt...z-ddr4-soket-am4-matx-anakart-p-hbv00000dhty1 buna ne dersin sence nasıl

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
şöyle anlatıyım kasam biraz eski aslında hepsini yavaş yavaş düzeltiyorum kasamda hep matx kullandım atx için olan vida delikleri kasada mevcut yani anakartın altında gözüküyorlar ancak daha önceden takmadığım için powersupply ile çarpışır mı alt kısmı bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/gigabyt...z-ddr4-soket-am4-matx-anakart-p-hbv00000dhty1 buna ne dersin sence nasıl
B550 al derim ben bu B450

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
arkadaşlar değerli yorumlarınızı bekliyorum şuanda ryzen 7 2700x kullanıyorum tekli çekirdek performansının r5 3600'dan bile iyi olmamasından dolayı fps gerçekten düşük ve istediğim değerleri vermiyor intel'i öneren de çok kafam çok karışık yardımlarınızı bekliyorum şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler :)
not: Anakart+ işlemci alacağım
Anakartınız nedir

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
arkadaşlar değerli yorumlarınızı bekliyorum şuanda ryzen 7 2700x kullanıyorum tekli çekirdek performansının r5 3600'dan bile iyi olmamasından dolayı fps gerçekten düşük ve istediğim değerleri vermiyor intel'i öneren de çok kafam çok karışık yardımlarınızı bekliyorum şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler :)
not: Anakart+ işlemci alacağım
Ben olsam b550 ile 5600x yapardım çok iyi bir ikili olurlar hatta anakartımı a520 aldım daha işlemci çıkmadan ileride 5600 çıkınca alırım diye sana tavsiyemde 5600x olur

Top Bottom