Neler Yeni

Ryzen 7 5700x + GIGABYTE B450M H

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ryuzaki
65 TDPlik bir işlemciyi soğutmada nasıl bir sıkıntı yaşanabilir ki? T6 ultra ile birlikte kullanıyorum. Çok zorlasam yükte maksimum 65+ derecelerde. Dediğim gibi kullanmadan yorum yapanlara aldırış etme.
Teşekkür ederim.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,913
İsim
Hacı
Uyumlu anakart ile işlemci.

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,840
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
5700X ısınan bir işlemci. 100 watt'a kadar çıkabiliyor. Şu oyundan görebilirsiniz.

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,840
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O testte bu soğutucu kullanıldığı için öyle.

Yukarıda da yazdığım gibi aynı işlemciyi T6 Ultra ile kullanıyorum. Yükte zorlasam 65 dereceleri görüyorum. Isınan bir işlemci değil kendisi. Ortalama bir hava soğutmayla bile soğutabilirsin. Sıvı soğutmaya değinmiyorum bile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ryuzaki
Yukarıda da yazdığım gibi aynı işlemciyi T6 Ultra ile kullanıyorum. Yükte zorlasam 65 dereceleri görüyorum. Isınan bir işlemci değil kendisi. Ortalama bir hava soğutmayla bile soğutabilirsin. Sıvı soğutmaya değinmiyorum bile.
Gigabyte b450m h anakart ile kaç yıl sıkıntısız götürür

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gigabyte b450m h anakart ile kaç yıl sıkıntısız götürür
Öncelikle bu işlemciyle bu anakart uyumsuz diye bir şey yok merak etme. Gigabyte'ın kendi sitesinden de bakabilirsin. Bir sorun yaşamazsın dostum. Hazır sistem olmasa bios güncellemesi gerekebilirdi ama hazır olduğu için onu yapıp gönderirler.

Maris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet KAYA
Kim diyor abi uyumsuz diye, adamlar kendi sitesinde yazmış destekliyor diye, Sorunsuz da kullanırsın. Zaten alacağın sistem hazır sistem. Ben b450m s2h kullanıyorum 2 seneyi aşkın en ufak bir sorun yaşamadım özellikle soğutma konusunda. Kaç yıl sıkıntısız götürür demişsin, alırsın ertesi gün bozulur biz nereden bilelim onu :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ryuzaki
Öncelikle bu işlemciyle bu anakart uyumsuz diye bir şey yok merak etme. Gigabyte'ın kendi sitesinden de bakabilirsin. Bir sorun yaşamazsın dostum. Hazır sistem olmasa bios güncellemesi gerekebilirdi ama hazır olduğu için onu yapıp gönderirler.
Tamamdır teşekkürler.
Kim diyor abi uyumsuz diye, adamlar kendi sitesinde yazmış destekliyor diye, Sorunsuz da kullanırsın. Zaten alacağın sistem hazır sistem. Ben b450m s2h kullanıyorum 2 seneyi aşkın en ufak bir sorun yaşamadım özellikle soğutma konusunda. Kaç yıl sıkıntısız götürür demişsin, alırsın ertesi gün bozulur biz nereden bilelim onu :)
Güncellik ve destek açısından dedim

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,840
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
O anakartla işlemci uyumludur. Desteklediği işlemciler burada yazılı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ryuzaki
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular