Neler Yeni

Çözüldü✓ Ryzen 7 5800x3d Isınma sorunu,Optimizasyon için yardım.

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
zeka pırıltısı yetmezliği yaşayan insan yavrusu ne yazdığını bilmiyorsun daha millete sallıyorsun.ortalama zeka 90 zaten memeleketinde 91 anca üstündesin. "Bende 5800x3d kullanıyorum ama o sıcaklıkları hiç görmedim." demişin gayet sendeki dandik sıvı soğutucuyla 500 liralık fanı karşılaştırmışın. senin fakir cüzdanına laf etmedik yorum yapacaksan objektif yap insanlar faydalansın. yoksa istersen radyatörün üstüne otur ısınan organların soğusun kimsenin umrunda değilsin.
Sen sataşmaya gelmişsin ama pipican olmaz ,böyle yapma.Ne kızıyorsun millete ,sataşma konu ile alakası olan bir şey de yazmıyorsun.
Yaşamış olduğum sorun,işlemciler ve soğutucular hakkında yardım,görüş veya tecrübesi olan arkadaşlarla iletişim kurmak amacıyla konu açmıştım oysaki.Şayet sende konu ile alakalı varsa o fikrini söyle onu tartışalım,birbirimizi dinleyelim.

bansh

80+
Sen sataşmaya gelmişsin ama pipican olmaz ,böyle yapma.Ne kızıyorsun millete ,sataşma konu ile alakası olan bir şey de yazmıyorsun.
Yaşamış olduğum sorun,işlemciler ve soğutucular hakkında yardım,görüş veya tecrübesi olan arkadaşlarla iletişim kurmak amacıyla konu açmıştım oysaki.Şayet sende konu ile alakalı varsa o fikrini söyle onu tartışalım,birbirimizi dinleyelim.
senle alakalı bir şey yok birader dalagana bak sen. muhattabı isterse cevap verir.

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
senle alakalı bir şey yok birader dalagana bak sen. muhattabı isterse cevap verir.
Biliyorum cocuk adam sen konu ile alakalı bir şey yazmadın hiç sadece buna dikkat et diyorum .Konu kirlendi boş yere yarın bunları başkalarıda okuyacak bilgilenmek isteyecek anladın mı.Durum bu.

bansh

80+
Biliyorum cocuk adam sen konu ile alakalı bir şey yazmadın hiç sadece buna dikkat et diyorum .Konu kirlendi boş yere yarın bunları başkalarıda okuyacak bilgilenmek isteyecek anladın mı.Durum bu.
konuyla alakalı yazdık sana işte o tenekeyle anca o kadar soğur o işlemci daha ne bilgi bekliyon.

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
konuyla alakalı yazdık sana işte o tenekeyle anca o kadar soğur o işlemci daha ne bilgi bekliyon.
Teneke meneke olay oc bios vs ile de alakalı sadece soğutma değil.Konu ile alakan yok millete sallama diyorum sen anladın ;)

owerdoze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mina
Boşver güzel insan bu tür insanlarla laf dalaşına girilmez. Üslup kimliktir ama bunun kimliği yok. Bı Forum yöneticisi gelir umarım buna gerekeni yapar. Bı ısınma sorunu nerelere geldi çünkü adamın dimaginda konuyla ilgili bi bilgi birikim yok hakaret edip bel altı vurmaya çalışıyor. Bu arada YouTube da Ali sayiner undervolt die yazarsan sorunun bios çözümü bu videoda mevcut. Umarım faydasıni görürsün. İyi geceler iyi forumlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

fakirler zekat veremez zeka yoksunu

kaba sensin koçta senin olsun ne yapıcaksan artık.
Seni ben satın alırım taksit bile yaptirmam tek cekim

• Beğen
Reaksiyonlar: 90's

atescengo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ates Cengizhan
Teşekkür ederim ilgilendiğin için.Bence kasa içinde ki sirkülasyon önem arz ediyor kasanın camını çıkartınca 10 derece düşmüştü sıcaklık.Fırsat bulursam kasayıda yenileyeceğim .
Thermal grizzly kryonaut extreme sadece amazonda gördüm 600tl + .12.5 w Normal kryonaut kullanıyorum bende yıllardır çok memnunum.
Tekrar onu kullanacağım birde deepcool ls520 se .Umarım yeterli olur yani olmazsa şayet party hard :blobdance:
Dostum hahahahaha güldüm helal et. Öyle diyorsan öyledir nedim 😂😂😂😂

RK EMRE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emre şahin
Selam,
b550 gaming edge wifi anakart dark freezer x94rd kule tipi soğutucu da ryzen 5 5600x işlemcimde ısınmayla ilgili sorun çıkmıyordu.
Bios tan yanlışlıkla ayarları bozmuş olabilirim şu an boştayken bile r7 5800x3d işlemci 48-60 derece arasında oynuyor oyuna girince anında 88-92 derece oluyor.Isı sanki hiç soğutucu yokmuş gibi anlık değişken ama kontrol ettim termal macun da kule soğutucu da temas ediyor işlemciye .
BIOS ile ilgili birkaç ayar var undervolt vs. yapılırsa sanırım düzeliyor veya optimize etmek gerekiyor bazı şeylerş fakat ben hiç bilmiyorum o yüzden tecrübeli arkadaşlardan yardım almak isterim gerekirse discord vs aracılığı ile olursa da çok memnun olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran alıntısı aracına tıklayınca ulaştığı sıcaklık vs. arkaplanda sadece tarayıcı açık.
Alıntıyı görüntüle
Kesinlikle 360mm sıvı soğutma alman lazım yoksa o sıcaklığı düşüremezsin TDP değeride 5600e göre cok yüksek kullandığın işlemcinin 240mm bile kesmeye bilir istediğin sıcaklıkları vermeye bilir

• Beğen
Reaksiyonlar: 90's
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,846
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom