1080pde yaparRyzen 7 7600 işlemci , powercolor 7900 gre 16gb ekran kartıyla darboğaz yaparmı 1080p ,2k ve 4k(4k cok onemlı degl)
Rica ederim. 7500F + 7600 aldın şimdi de ekran kartını mı yükseltiyorsun?Bu arada size ayrıca teşekkür ederim bu sistemi sizin tavsiyenızle aldım
af2mf2 ismi tam doğru olmayabılır ama anlayan anladı yeni amd ekran kartı teknolojısı testler yenıden yapılsın 7900 gre full kas gucu ve gun gectıkce yenı teknolojılerle daha da guclenıyor amd tarafı , nvidiayı kötülemiyorum 4070 superde gayet iyi bir kart ama ben secımımı 16 gb kas gucunden yana kullandım
vok trooper 4 alıp ssd yı mld 1tb olarak özelleştırıp aldımRica ederim. 7500F + 7600 aldın şimdi de ekran kartını mı yükseltiyorsun?
Doğruaf2mf2 ismi tam doğru olmayabılır ama anlayan anladı yeni amd ekran kartı teknolojısı testler yenıden yapılsın 7900 gre full kas gucu ve gun gectıkce yenı teknolojılerle daha da guclenıyor amd tarafı
Ben kötülerim valla, neredeyse hiçbir oyunda dlss 3.0, 3.5 veya frame gen yok. Doğru seçim yapmışsın hayırlı olsun.nvidiayı kötülemiyorum
o amaçla atmadım 7600 ve 7900 greyi kullanan video olarak bunu buldumaf2mf2 ismi tam doğru olmayabılır ama anlayan anladı yeni amd ekran kartı teknolojısı testler yenıden yapılsın 7900 gre full kas gucu ve gun gectıkce yenı teknolojılerle daha da guclenıyor amd tarafı , nvidiayı kötülemiyorum 4070 superde gayet iyi bir kart ama ben secımımı 16 gb kas gucunden yana kullandım
Mesaj otomatik birleştirildi:
vok trooper 4 alıp ssd yı mld 1tb olarak özelleştırıp aldım
valla hocam siz bu sistemi atmasaydınız 4070 super almış olabılırdımDoğru
Ben kötülerim valla, neredeyse hiçbir oyunda dlss 3.0, 3.5 veya frame gen yok. Doğru seçim yapmışsın hayırlı olsun.
yanlış anladım o zaman teşekkür ederim makbule geçero amaçla atmadım 7600 ve 7900 greyi kullanan video olarak bunu buldum