Soğutucu falan alma git iade et işlemciyiRyzen 7 8700F için Cooler Master Hyper 212 Halo yeterli olur mu Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 almaya değer mi
nedeno işlemciyi almadın umarım
dostum o işlemci yeni piyasaya sürüldü ve haliyle pahalı oyun performansı olsun render performansı olsun 7500fden kötüneden
AMD RYZEN 5 8600G alınır mıdostum o işlemci yeni piyasaya sürüldü ve haliyle pahalı oyun performansı olsun render performansı olsun 7500fden kötü
o apu işlemci ekran kartın varsa almana gerek yok sen sistem mi alacaksınAMD RYZEN 5 8600G alınır mı
evet hocam yükseltmeler kısmında vardı itopya dao apu işlemci ekran kartın varsa almana gerek yok sen sistem mi alacaksın
Butcen ne kralevet hocam yükseltmeler kısmında vardı itopya da
hayır sen net bütçe ver ben bulayım monitörün varmı hangi oyunları oynayacaksınevet hocam yükseltmeler kısmında vardı itopya da
monitör yok hocam bütçe kasa için 40k civarı konsoldan masaüstüne geçicem valla hiç bi bilgim yok donanımlar hakkındahayır sen bütçe ver ben bulayım monitörün varmı hangi oyunları oynayacaksın
monitörünüz 250nit parlaklığı haberin olsun ve servis cok sıkıntılı bi markaAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
sistemin linkini çok paylaşan var atılmıyor
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
en sağdaki