Ne kadar kullanıldı? bunun sıfırı zaten ara ara bu fiyatlara geliyor teklifi veren baya yüksek bir teklif vermiş.Alıntıyı görüntüle
Görseldeki parçalardan oluşan bir kasam var kgf'si durmakta.40 bin teklif geldi satmalı mıyım sizce ne kadar eder ?
4 ay.Sıfırı bu fiyatlara gelenler genelde ara parçaları dandik denilebilecek düzeyde oluyor ama soğutucusu bile en kaliteli kule tipi soğutuculardan.Ne kadar kullanıldı? bunun sıfırı zaten ara ara bu fiyatlara geliyor teklifi veren baya yüksek bir teklif vermiş.
Özellikler aynı markalar farklı aynı sistemi topladım sıfır olarak. 48k hadi diyelim 50k tuttu.Ne kadar kullanıldı? bunun sıfırı zaten ara ara bu fiyatlara geliyor teklifi veren baya yüksek bir teklif vermiş.
Fiyat iyi 2.el de böyle bir sistemi 40k ya satabilen ben daha görmedim 35 k civarı gider max 40k ya düşünme sat iyi teklif.Rekabetçi oyunlar oynadığım için genel olarak ve hikayeli oynasam da 1080p de monitörüm var o yüzden daha düşük bi sisteme geçmek için satıyorum yoksa gayet memnunum ama içim acıyo bir yandan da