Şöyle bir ürün fazlasıyla yeterli.Anakart MSI MAG B650 TOMAHAW, ryzen5 işlemciye uyguna soğutucu arıyorum öneriniz varmıdır?
KASA MODELİMDEAnakart MSI MAG B650 TOMAHAW, ryzen5 işlemciye uyguna soğutucu arıyorum öneriniz varmıdır?
indirimleri bekleyeyim miŞöyle bir ürün fazlasıyla yeterli.
Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
donanım arşivi paylaştı 461tl diye ama bende 600 gözüküyor
öyleydi yani yarım saat önce kusura bakmahepsiburada satıcılı olan 479tl
Yani bu fanlar çok nadir indirime giriyordu sanırım ellerinde fazlaca bulunurken. Şimdi çoğu yerde ya fiyatları artmış ya da çeşitlerinin stokları bitmiş. İhtiyacın varsa acilse al değilse hp deki ürünü takip et tekrar o fiyatlara geldiğinde alırsın. Uyguna işini çözersin.indirimleri bekleyeyim mi
öyleydi yani yarım saat önce kusura bakma
aciliyeti yok beklerim tamamdır. arkadaşın attığı beyaz fanı diyorsun dimi ThermalrightYani bu fanlar çok nadir indirime giriyordu sanırım ellerinde fazlaca bulunurken. Şimdi çoğu yerde ya fiyatları artmış ya da çeşitlerinin stokları bitmiş. İhtiyacın varsa acilse al değilse hp deki ürünü takip et tekrar o fiyatlara geldiğinde alırsın. Uyguna işini çözersin.
Yok x123 ü diyordum. Termalright olanlara pek indirim gelmeyeceğini düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aciliyeti yok beklerim tamamdır. arkadaşın attığı beyaz fanı diyorsun dimi Thermalright