fikrimce en az 700w 80+ olmalı 2.ekran falan alıcaksan lazım
atıgın linkleri simdi gördüm 1.7k olan psu kulandım bir sorun yasatmadıfikrimce en az 700w 80+ olmalı 2.ekran falan alıcaksan lazım
Teşekürlerfikrimce en az 700w 80+ olmalı 2.ekran falan alıcaksan lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
atıgın linkleri simdi gördüm 1.7k olan psu kulandım bir sorun yasatmadı
Linkdeki FSP güzel ucuza onun dışında şu ikili de işini görür.
TeşekürlerLinkdeki FSP güzel ucuza onun dışında şu ikili de işini görür.
MSI MAG A600DN 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A600DN 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A600DN 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekran kartı olmıycakİşlemciden çok ekran kartı modeli nedir? orta üstü bir kartsa tdp değeri önemli model belirtin onun için.
Ayrıca kendi koydunuz linklerdeki frisby modelini kaliteli değildir. Kartı ve sistem özelliklerini tam yazın düzgün öneri yapalım.
Ekran kartı olmayacaksa zaten çok yüksek watta gerek yok. Ekran kartını biraz da ondan sordum. Kendi sorduklarınızdan fsp modeli veya onun 550 watt olanı da olur. Yukarda önerilen msi mag 600 modeli de fiyatı uygundur işinizi görür o da.Teşekürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı olmıycak
TeşekürlerEkran kartı olmayacaksa zaten çok yüksek watta gerek yok. Ekran kartını biraz da ondan sordum. Kendi sorduklarınızdan fsp modeli veya onun 550 watt olanı da olur. Yukarda önerilen msi mag 600 modeli de fiyatı uygundur işinizi görür o da.
Normalde kart olmadığı için 450 wattlık bir şeyde alınabilir. Veya bu linkteki uygun fiyatlı hıgh powerda olabilir.
Edit: Veya bu linkteki uygun fiyatlı hıgh powerda olabilir. 500 watt
Veya bu linkteki uygun fiyatlı hıgh powerda olabilir.
High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com