Ryzen7 7700 için hangi PSU seçmeliyim

fikrimce en az 700w 80+ olmalı 2.ekran falan alıcaksan lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fikrimce en az 700w 80+ olmalı 2.ekran falan alıcaksan lazım
atıgın linkleri simdi gördüm 1.7k olan psu kulandım bir sorun yasatmadı

İşlemciden çok ekran kartı modeli nedir? orta üstü bir kartsa tdp değeri önemli model belirtin onun için.
Ayrıca kendi koydunuz linklerdeki frisby modelini kaliteli değildir. Kartı ve sistem özelliklerini tam yazın düzgün öneri yapalım.

Linkdeki FSP güzel ucuza onun dışında şu ikili de işini görür.

Linkdeki FSP güzel ucuza onun dışında şu ikili de işini görür.
Teşekürler

İşlemciden çok ekran kartı modeli nedir? orta üstü bir kartsa tdp değeri önemli model belirtin onun için.
Ayrıca kendi koydunuz linklerdeki frisby modelini kaliteli değildir. Kartı ve sistem özelliklerini tam yazın düzgün öneri yapalım.
Ekran kartı olmıycak

Teşekürler

Ekran kartı olmıycak
Ekran kartı olmayacaksa zaten çok yüksek watta gerek yok. Ekran kartını biraz da ondan sordum. Kendi sorduklarınızdan fsp modeli veya onun 550 watt olanı da olur. Yukarda önerilen msi mag 600 modeli de fiyatı uygundur işinizi görür o da.

Normalde kart olmadığı için 450 wattlık bir şeyde alınabilir. Veya bu linkteki uygun fiyatlı hıgh powerda olabilir.

Son düzenleme:
Ekran kartı olmayacaksa zaten çok yüksek watta gerek yok. Ekran kartını biraz da ondan sordum. Kendi sorduklarınızdan fsp modeli veya onun 550 watt olanı da olur. Yukarda önerilen msi mag 600 modeli de fiyatı uygundur işinizi görür o da.

Normalde kart olmadığı için 450 wattlık bir şeyde alınabilir. Veya bu linkteki uygun fiyatlı hıgh powerda olabilir.

Edit: Veya bu linkteki uygun fiyatlı hıgh powerda olabilir. 500 watt
Veya bu linkteki uygun fiyatlı hıgh powerda olabilir.
Teşekürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,534
Üyeler
175,062
Son üye
Keabuss
Geri