🔥İndirim 🔥 S-Link 35w Type-C to Lightning Şarj ve Data Kablosu Premium ile Sadece 152TL 🔥

Bu da aman aman iyi bir marka gibi durmuyor. Bu fiyat fazla bu ürüne.

S-link in bugüne kadar hiçbir kötü yanını görmedim. Çok geniş bir yelpazede çok çeşitli ürünlerle fiyat performans ve kullanıcı dostu bir firma.

Alınmaz mı batarya zaten mefta görünüyor hızlı şarj eder mi orjinal iphone kablosu bozulunca kullanırım

Alınmaz mı batarya zaten mefta görünüyor hızlı şarj eder mi orjinal iphone kablosu bozulunca kullanırım
Adaptörünüze bağlı hızlı şarj eder. Fakwt önerim adaptörde 30w ı geçmeyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatlara belkin, spigen gibi markaların ürünleri düşüyorken alınmaz.
Hocam yanlış anlamayın ama spigen bozulan, kendiliğinden kırılan ürünlerle beni yüzüstü bıraktı. Emin olun muhtemelen bu ürün çok daha dayanıklıdır. Spigen planlı eskitme uyguluyor bütün ürünlerinde.

Adaptörünüze bağlı hızlı şarj eder. Fakwt önerim adaptörde 30w ı geçmeyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yanlış anlamayın ama spigen bozulan, kendiliğinden kırılan ürünlerle beni yüzüstü bıraktı. Emin olun muhtemelen bu ürün çok daha dayanıklıdır. Spigen planlı eskitme uyguluyor bütün ürünlerinde.
Hocam anker marka adaptör kullanıyorum orjinal iphone kablosuyla gayet hızlı şarj ediyor bu kablo dolumu çok yavaşlatır mı

İdare eder fiyatta ama daha kaliteli markaların ürünleri bu fiyatlara düşüyor. Acil ise alınabilir.

Geri