Neler Yeni

s10 telefonumu x ile takaslamak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
BARAN MUTİ
merhabalar s10 kullanıcısıyım x ile takas yapmam mantıklı mı s10 daha yeni telefon fakat güncelleme almıyorken X ios 16 17 18 e kadar rahat alacaktır kamera olsun sosyal medya olsun ios her zaman önde sizce mantıklı bir takas mı olur ?

Elefterios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
mantıklı olabilir

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
merhabalar s10 kullanıcısıyım x ile takas yapmam mantıklı mı s10 daha yeni telefon fakat güncelleme almıyorken X ios 16 17 18 e kadar rahat alacaktır kamera olsun sosyal medya olsun ios her zaman önde sizce mantıklı bir takas mı olur ?
Bence yapılabilir

kırmızışarapp

80+ Silver
Performans olarak bilmem ama kamera açısından üzülebilirsin bence. Kuzenimde vardı. Fotoğraf çekme şansım olmuştu. Ben beğenemedim. Karşılaştırmalara bakarak alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
BARAN MUTİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Performans olarak bilmem ama kamera açısından üzülebilirsin bence. Kuzenimde vardı. Fotoğraf çekme şansım olmuştu. Ben beğenemedim. Karşılaştırmalara bakarak alabilirsin.
şöyler bir şey s10 iphone 11 ile kafa kafaya olan bir cihaz fakat fotoyu cekip insyata atıyorum samsung android oldugu için kalite yarıyarıya düşüyor iphone de ise cok farklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,121
Üyeler
169,676
Son üye
emir güzndüz
Top Bottom