Yardım S20 FE Anormal Bir Şekilde Şarj Soketi Bozuyor

Clyde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
742
Elimde 2021'den kalma bir S20 FE var. Cihazın 2022 yazında şarj soketi durduk yere bozuldu. Şarja taktığımda nem uyarısı veriyordu soket değiştirildi. Sonra 2024 Aralık ayında yine herhangi bir hasar, sıvı, toz teması olmadan yine bozuldu. Şarja takıyorum şarj oluyor 1 dakika sürmeden şarj olmayı kesiyor. Telefonu servise verdim soket bozuk dediler 1.1K para verdim. Youtube için video çekerken kullanıyordum. Geçen hafta video çektiğimde çalışıyordu. Şimdi yine kablosuz mikrofonumu taktım çalışmadı. Şarja taktım yine aynı sorun şarj kesiyor. Genelde kablosuz şarj ile şarj ediyorum telefonu çok nadir USB'sini kullanıyorum masanın üstünde dururken yeniden şarj soketi bozdu. Servise gidip şikayette bulunacağım. Aynı sorun 3 kere üst üste oldu tekrardan soket değiştirme parası vermek istemiyorum belli ki cihazda bir şey var. Telefon 1 kere bile yere düşmedi çerçevesinde çizik dahi yok. Anlam veremiyorum neden olur, neden böyle yapar. Servis "hayır para vereceksin" derse hangi yollara başvurmam gerekir?

Geri