Neler Yeni

Çözüldü✓ S20FE, S23FE'den daha iyi oyun performansına sahip 🤔

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kardeşimde S20FE var. Snapdragonlu. PUBG mobile Ultra HDR aşırı yüksekte oynayabiliyor. Ben Ultra HDR bile açamıyorum. Kardeşim HDR Aşırı'da oynarken ben HDR Aşırı Yüksek'de oynayabiliyorum. Epey'den baktığım zamansa işlemcide onun bir tek GHz'si yüksek. Benimki 2.8 onunki 2.84. Diğer her şey benim işlemci daha iyi gösteriyor. Benim telefonda neden böyle bir performans kaybı var? Bilen var mı?

şahin doğan

80+ Platinum
Desteği yok. Performansı ile alakalı değil, PUBG'nin destek vermemesi ile alakalı.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,511
İsim
uwu
Kardeşimde S20FE var. Snapdragonlu. PUBG mobile Ultra HDR aşırı yüksekte oynayabiliyor. Ben Ultra HDR bile açamıyorum. Kardeşim HDR Aşırı'da oynarken ben HDR Aşırı Yüksek'de oynayabiliyorum. Epey'den baktığım zamansa işlemcide onun bir tek GHz'si yüksek. Benimki 2.8 onunki 2.84. Diğer her şey benim işlemci daha iyi gösteriyor. Benim telefonda neden böyle bir performans kaybı var? Bilen var mı?
o kısma takılma ben emülatörüm pubgm de yüksek gösteriyor(30fps) ama 90 fps sende istersen gfx tool gibi uygulamalarla rahatça 90 fps yaparsın cihazı şahin hocamın dediği gibi oyunla alakalı pubgm in ixomi ve infinix e verdikleri değerin yarısını samsung a verseler keşke

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o kısma takılma ben emülatörüm pubgm de yüksek gösteriyor(30fps) ama 90 fps sende istersen gfx tool gibi uygulamalarla rahatça 90 fps yaparsın cihazı
Ben PUBG mobile oynamıyorum. Öyle bir deneme amacıyla yükledim. Yine de teşekkür ederim. Şaşırdım biraz yani.

Top Bottom