iphone 12S21 Ultra derseniz hangi işlemcili daha iyi? S21 Ultra hakkında çok ısınıyor diyorlar doğru mu? Görüşlerinizi belirtirseniz güzel olur.
12 Pro Max.S21 Ultra derseniz hangi işlemcili daha iyi? S21 Ultra hakkında çok ısınıyor diyorlar doğru mu? Görüşlerinizi belirtirseniz güzel olur.
S21 Ultra kullanıyorum. Çok ısınıyor diyenler herhalde bu cihazı kullanmayıp diğer exynos işlemcileri gibi sanıp ön yargı yapıyorlar. Ben bu cihazda en yüksek grafikte 2-3 saat oyun oynadım çok az ısındı oda normal. Her cihaz oyunda ısınır. Günlük kullanımda hiç ama hiç ısınmıyor. Bu arada 11 Pro dan bu cihaza geçtim, 11 Pro oyunlarda S21 Ultra dan daha fazla ısınıyordu. S21 Ultra dan hertürlü konuda çok memnunum.Ekran,tasarım,batarya,zoom performansı ve fotoğraf performansı sizin için önemliyse S21 Ultra öneririm. Video performansı,işlemci ve uzun yazılım güncellemesi sizin için önemliyse iPhone 12 Pro Max öneririm.S21 Ultra derseniz hangi işlemcili daha iyi? S21 Ultra hakkında çok ısınıyor diyorlar doğru mu? Görüşlerinizi belirtirseniz güzel olur.
İmkanınız var ise SD888 işlemcili 12 Pro MaxS21 Ultra derseniz hangi işlemcili daha iyi? S21 Ultra hakkında çok ısınıyor diyorlar doğru mu? Görüşlerinizi belirtirseniz güzel olur.
Performans olarak Sd888 biraz daha iyi, batarya olarak Exynos 2100 biraz daha iyi.S21 Ultra derseniz hangi işlemcili daha iyi?
12 Pro Max in SD888 işlemcilisi varmıydı hocamİmkanınız var ise SD888 işlemcili 12 Pro Max
Dalgınlıkla yanlış yazmışım tam tersi olucaktıPerformans olarak Sd888 biraz daha iyi, batarya olarak Exynos 2100 biraz daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
12 Pro Max in SD888 işlemcilisi varmıydı hocam