Neler Yeni

S22 3saat 20 dakika şarjı gidiyor

AMD_islemci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mustafa Said Çerçi
Uygulamalar arka planda çalışmıyor orta parmaklıkta Bluetooth nfc kapalı, karanlık mod ve göz rahatlığı ekranı açık yani tüm özellikler minimumda 120 hz de yotubeda yapilan testlerinde 6 saat gidiyordu

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
OZAN TANKUŞ
pili ufak. Çabuk ısınınan bir cihaz. Kasası da ufak olunca ısıyı dağıtamıyor pilin ömrünü de bitiriyor. Bende de s21 var Oyun oynanmaya gelmiyor. Ski Surf2 de bile telefona fps drop giriyor. Isınmıyor ama FPS drop yiyor cihaz. Eğer Sendeki youtube'da 3 saat ekran süresi veriyorsa başka şey olabilir arka planda bilemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung'u bu zamana kadar pil kralı bilirdim ama pil konusunda vasat olan telefonlar arasında bence s21 ve s22 var . Ufak telefon yapmışlar pili de ufak. Isınınca sıcaklığı kasaya adam akıllı dağıtamadığı için pili de çok yiyor ve ömründen gidiyor. Ama Snapdragon işlemci olan modeller bir tık daha iyi o konuda. Ama yine de onlar da ısınıyor. Hem de abartılacak kadar.

AMD_islemci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mustafa Said Çerçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pili ufak. Çabuk ısınınan bir cihaz. Kasası da ufak olunca ısıyı dağıtamıyor pilin ömrünü de bitiriyor. Bende de s21 var Oyun oynanmaya gelmiyor. Ski Surf2 de bile telefona fps drop giriyor. Isınmıyor ama FPS drop yiyor cihaz. Eğer Sendeki youtube'da 3 saat ekran süresi veriyorsa başka şey olabilir arka planda bilemedim.

Samsung'u bu zamana kadar pil kralı bilirdim ama pil konusunda vasat olan telefonlar arasında bence. s21 ve s22. Ufak telefon yapmışlar pili de ufak. Isınınca sıcaklığı kasaya adam akıllı dağıtamadığı için pili de çok yiyor ve ömründen gidiyor. Ama Snapdragon işlemci olan modeller bir tık daha iyi o konuda. Ama yine de onlar da ısınıyor. Hem de abartılacak kadar.
Oyunda oynuyorum ama pubg değil basit oyunlar 2d

@şahin doğan

Basrii

80+ Bronze
Uygulamalar arka planda çalışmıyor orta parmaklıkta Bluetooth nfc kapalı, karanlık mod ve göz rahatlığı ekranı açık yani tüm özellikler minimumda 120 hz de yotubeda yapilan testlerinde 6 saat gidiyordu
Bende s22 kullanıyorum dediğin kadar şarjı hızlı gitmiyor açıkçası. Ama pili küçük bunu kabul ediyorum 3700mhA batarya sonuçta..

Top Bottom