S22 almayı düşünüyorum 17 bin TL civari bir fiyatı var ama bataryası aklımı çok karıştırıyor son güncellemelerden sonra düzeldi mi bilmiyorum 17 bin TL civarına daha mantikli bir telefon bulamadim önerileriniz nedir?
Hocam s22 üzmez ama bataryası için aynı fikirde değilim hala eskisi gibiyse sıkıntılıS21FE aldım çok memnunum. Yurtdışı ve kayıtlı. 8200 liraya efsane bir cihaz ve gayet memnunum. S22 de kesinlikle üzeceğini düşünmüyorum.
Trendyolda 17 bin tlGT2 pro bulunursa alınabilir kamera hariç S22'den iyi
O zaman yurtdışı 21 Plus alın keyfinize bakınHocam s22 üzmez ama bataryası için aynı fikirde değilim hala eskisi gibiyse sıkıntılı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Trendyolda 17 bin TL
yurt dısı ısıne hıc bulasmak ıstemıyorum ama su sıra realme gt2 pro hosuma gıdıyorO zaman yurtdışı 21 Plus alın keyfinize bakın
tabıkıde sorun 4 saat ekran suresiKamera ve ısınma sorunu var cihazda. Ortalama 4 saat ekran süresi veriyor. Bunlar sorun değilse ekran ve kamerada rakibi yok o fiyatta.
Hocam ne zaman aldınızS21FE aldım çok memnunum. Yurtdışı ve kayıtlı. 8200 liraya efsane bir cihaz ve gayet memnunum. S22 de kesinlikle üzeceğini düşünmüyorum.
düz yd s21 7 civarı, pahalıya almışssınS21FE aldım çok memnunum. Yurtdışı ve kayıtlı. 8200 liraya efsane bir cihaz ve gayet memnunum. S22 de kesinlikle üzeceğini düşünmüyorum.
babamada düz s21 5Gyi 3800e satmışlar bi süre deneyimledim kamera hariç çok iyi telefonS21FE aldım çok memnunum. Yurtdışı ve kayıtlı. 8200 liraya efsane bir cihaz ve gayet memnunum. S22 de kesinlikle üzeceğini düşünmüyorum.
S22'nin mi bataryası iyiwoıefh8ıweryufgb3wyerfhu8bvqwergalınır kesinlikle. işlemcisi 4nm olduğu için enerji tüketimi daha verimli bu yüzden bataryası kağıt üstündeki verilere göre günlük kullanımda oldukça iyi