bay_Sincapbaba
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
tam nerden açılıyo bilmiom ama görmüştüm bi yerdenerden aga duymadım hıcsoylersen bakabılırım, ama su anda oyun vb yok ısındırabılecegım
tam nerden açılıyo bilmiom ama görmüştüm bi yerdenerden aga duymadım hıcsoylersen bakabılırım, ama su anda oyun vb yok ısındırabılecegım
senin aldığın ekran süresini ben oyunda alıyorum, şuan bile kabul edilebilir değil, 10 yıl önce bile o ekran süresi iyi değildi.Üzmüyor.Ek olarak 1 1.5yila ne degiscek?
peki günde ortalama kaç saat ekran süresi alıyon rutin olarak(nerelere bakarak alıyosun)nerden aga duymadım hıcsoylersen bakabılırım, ama su anda oyun vb yok ısındırabılecegım
bu hafta ortalama 6 saatmiş hocam sımdı baktım, samsungun ekran kapalı pıl performansı cok kotu ama onu soyleyebılırımpeki günde ortalama kaç saat ekran süresi alıyon rutin olarak(nerelere bakarak alıyosun)
peki ortalama hangi uygulamalara baktınbu hafta ortalama 6 saatmiş hocam sımdı baktım, samsungun ekran kapalı pıl performansı cok kotu ama onu soyleyebılırım
ne kadar doğru bilmem ama şu kullanıcı yorumuna bir gözats22 almayı planlıyom oyun azda oynamam çokta oynamam genellikle sosyal medyada yada video falan izlerim tahminen bataryası ne kadar gider birde çok ısınıyomu(bu telefonla oyun oynayan varsa max kaç dereceye çıkıyo ortalama kaç derece)
dogru fps sınırlaması yapıyor, hatta 30 degıl 24 tü yanlıs hatırlamıyorsam, ama kapatılabılen bır ozellık ben kapattım mesela, ayrıca hoparlorunde de herhangı bır sıkıntı yasamadım halane kadar doğru bilmem ama şu kullanıcı yorumuna bir gözat
gunluk kullanım hocam instagram wp youtube googlepeki ortalama hangi uygulamalara baktın
120hz mi 60 hzmi bakıyongunluk kullanım hocam instagram wp youtube google
120 hocam tabi120hz mi 60 hzmi bakıyon
always on display de açık bu arada, etkısı var mı bılmıyorum ama120 hocam tabi
oynuyom ama çok değilOyun oynanmıyacaksa, 20.000₺ altı kompakt, premium hissiyatı olan güzel bir cihaz.
çok hoşuna gidiyorsa telefon ,fan alarak ısınma işini çözebilirsinoynuyom ama çok değil