Neler Yeni

S23 en üsteki tek delige igne soktum yanlışıkla

Reindi

80+ Silver
Tam göremiyordum isik yoktu zaten heralde burasidir diye soktum en usteki tek delik bu ne deligi bir sey olur mu 1 kere soktum çıkardım hemen

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Tam göremiyordum isik yoktu zaten heralde burasidir diye soktum en usteki tek delik bu ne deligi bir sey olur mu 1 kere soktum çıkardım hemen
mikrofon olması lazım bi ses kaydı at test et

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
Samsung member ile test yaptim bir sıkıntı yok birini arayip konustum yine sıkıntı cikmadi
Hocam yan şekilde video çekip iğne soktuğun deliğe falan vur birşeyler yap sonra kulaklıkla dene bak ses düzgün geliyormu diye.

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yan şekilde video çekip iğne soktuğun deliğe falan vur birşeyler yap sonra kulaklıkla dene bak ses düzgün geliyormu diye.
Dediğin gibi cektim pat pat pat ses geliyor ben vurdukça type c kulaklik yok ki

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
Hocam Bluetooth falan kulaklık yokmu yanınızda? Patpat çok bir şey ispatlamaz hocam tvden falan birşeyler açıp 2 mikrofonunda eşit ses vermesine dikkat edin.

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gelen ses ois olabilir.
Hayir video actim pat pat pat vurdum parmakla onu diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Bluetooth falan kulaklık yokmu yanınızda? Patpat çok bir şey ispatlamaz hocam tvden falan birşeyler açıp 2 mikrofonunda eşit ses vermesine dikkat edin.
Samsung members var onu denedim gayet ikiside esit veriyor ama ses kayıtta eşit degil

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
Hayir video actim pat pat pat vurdum parmakla onu diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung members var onu denedim gayet ikiside esit veriyor ama ses kayıtta eşit degil
Kayıtta eşit değilse sıkıntı hocam. Üst mikrofon alt mikrofon kadar önemli değil zaten. Sadece video çekerken çift kanal ses almayı birde telefon destekliyorsa görüşmelerde gürültü engellemeyi sağlıyor hocam çokda kafanıza takmayın yani.

Reindi

80+ Silver
Oyle çok bir baski uygulamadim ki hemen cektim zaten anlayinca

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,900
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kameradan geliyor, 2 tane OIS'li kamera var ondan dolayı hepsinde var yani. İğne olayına gelecek olursak bir şey olmaz gürültü engelleyici mikrofon o.

Reindi

80+ Silver
Kameradan geliyor, 2 tane OIS'li kamera var ondan dolayı hepsinde var yani. İğne olayına gelecek olursak bir şey olmaz gürültü engelleyici mikrofon o.
Ses kayittada ayni arkadaşlar benim kafa cok yerinde degil yoruldum bugun bir de bir sey soracağım ben hayalet ekran taktirdim buna parmak izi okumuyor ne yapacagim xD kardesime denettirdim aramada sikinti da yok

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,900
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ses kayittada ayni arkadaşlar benim kafa cok yerinde degil yoruldum bugun bir de bir sey soracağım ben hayalet ekran taktirdim buna parmak izi okumuyor ne yapacagim xD kardesime denettirdim aramada sikinti da yok
Ayarlardan yeniden parmak izi eklemen lazım. Bunların parmak izi okuyucusu farklı, her koruyucuyla uyumlu olmuyor ince olmak zorunda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,238
Üyeler
161,416
Son üye
aleko41
Top Bottom