mikrofon olması lazım bi ses kaydı at test etTam göremiyordum isik yoktu zaten heralde burasidir diye soktum en usteki tek delik bu ne deligi bir sey olur mu 1 kere soktum çıkardım hemen
Hocam yan şekilde video çekip iğne soktuğun deliğe falan vur birşeyler yap sonra kulaklıkla dene bak ses düzgün geliyormu diye.Samsung member ile test yaptim bir sıkıntı yok birini arayip konustum yine sıkıntı cikmadi
Gelen ses ois olabilir.Dediğin gibi cektim pat pat pat ses geliyor ben vurdukça type c kulaklik yok ki
Hocam Bluetooth falan kulaklık yokmu yanınızda? Patpat çok bir şey ispatlamaz hocam tvden falan birşeyler açıp 2 mikrofonunda eşit ses vermesine dikkat edin.Dediğin gibi cektim pat pat pat ses geliyor ben vurdukça type c kulaklik yok ki
Hayir video actim pat pat pat vurdum parmakla onu diyorumGelen ses ois olabilir.
Samsung members var onu denedim gayet ikiside esit veriyor ama ses kayıtta eşit degilHocam Bluetooth falan kulaklık yokmu yanınızda? Patpat çok bir şey ispatlamaz hocam tvden falan birşeyler açıp 2 mikrofonunda eşit ses vermesine dikkat edin.
Kayıtta eşit değilse sıkıntı hocam. Üst mikrofon alt mikrofon kadar önemli değil zaten. Sadece video çekerken çift kanal ses almayı birde telefon destekliyorsa görüşmelerde gürültü engellemeyi sağlıyor hocam çokda kafanıza takmayın yani.Hayir video actim pat pat pat vurdum parmakla onu diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung members var onu denedim gayet ikiside esit veriyor ama ses kayıtta eşit degil
Kameradan geliyor, 2 tane OIS'li kamera var ondan dolayı hepsinde var yani. İğne olayına gelecek olursak bir şey olmaz gürültü engelleyici mikrofon o.Dediğin gibi cektim pat pat pat ses geliyor ben vurdukça type c kulaklik yok ki
Ses kayittada ayni arkadaşlar benim kafa cok yerinde degil yoruldum bugun bir de bir sey soracağım ben hayalet ekran taktirdim buna parmak izi okumuyor ne yapacagim xD kardesime denettirdim aramada sikinti da yokKameradan geliyor, 2 tane OIS'li kamera var ondan dolayı hepsinde var yani. İğne olayına gelecek olursak bir şey olmaz gürültü engelleyici mikrofon o.
Ayarlardan yeniden parmak izi eklemen lazım. Bunların parmak izi okuyucusu farklı, her koruyucuyla uyumlu olmuyor ince olmak zorunda.Ses kayittada ayni arkadaşlar benim kafa cok yerinde degil yoruldum bugun bir de bir sey soracağım ben hayalet ekran taktirdim buna parmak izi okumuyor ne yapacagim xD kardesime denettirdim aramada sikinti da yok