S23 Ultra'dan iPhone 15 Pro'ya Geçiş Mantıklı mı?

Furkan_Demir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
449
Benim önceki cihazım iPhone X'ti ve 3 yıl kullandım. Ekranı bozulduktan sonra yaptırmadım ve çekmeceye koydum, yerine Aralık 2024 yılında yurt dışı Samsung Galaxy S23 Ultra aldım. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve hem telefonun köşelerinin sivri ve ergonomik olmayışından dolayı hem de 3 yıl boyunca ios kullandığım için OneUI beni pek sarmadı. Bende diyorum ki S23 Ultra'yı satıp yurt dışı iPhone 15 Pro alayım, süresi bitince de elimde olan iPhone X'i yaptırır kalan 4 ay o telefonla eşlerim. (Keşke en başından böyle yapsaydım). Sizce mantıklı mı ?

8 ay yurt dışı kullanılıyor, sonra 4 ay yok. Doğru mu_? Büyük telefon başlı başına dert. Küçük ekranlı telefonlar kullanış açısından daha mantıklı. Pro versiyon iphone serisine geçmek mantıklı.

8 ay yurt dışı kullanılıyor, sonra 4 ay yok. Doğru mu_? Büyük telefon başlı başına dert. Küçük ekranlı telefonlar kullanış açısından daha mantıklı. Pro versiyon iphone serisine geçmek mantıklı.
Evet 8 ay kullanım hakkı oluyor ve kalan 4 ayda da başka cihazla alo diyorsun. Dediğim gibi 5.8inc telefondan 6.7 inc'e geçince telefon aşırı rahatsız geldi elime pantalona sığmıyor o derece :D

bence de s25 sahibi olarak iphone 16 proyu imreniyorum. keşke samsungda da küçük boyutta pro telefon olsaydı

15 Pro'yu sıfır alacaksanız mantıklı. 8 + 8 ay kullanırsınız.

değmez

2. el hocam sıfıra bütçe çıkamam.
S23U'da yine ara ara server falan açılıyor da İphone'a çözüm yok, o yüzden şahsen geçmezdim. Şöyle bir tavsiyede bulunabilirim: S23U'dan hiçbir eksiği olmayan ve köşeleri rahatsız etmeyecek bir cihaz olan S24FE alabilirsiniz TR'den. 24-25K'ya 8/256 alınıyor.

Benim önceki cihazım iPhone X'ti ve 3 yıl kullandım. Ekranı bozulduktan sonra yaptırmadım ve çekmeceye koydum, yerine Aralık 2024 yılında yurt dışı Samsung Galaxy S23 Ultra aldım. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve hem telefonun köşelerinin sivri ve ergonomik olmayışından dolayı hem de 3 yıl boyunca ios kullandığım için OneUI beni pek sarmadı. Bende diyorum ki S23 Ultra'yı satıp yurt dışı iPhone 15 Pro alayım, süresi bitince de elimde olan iPhone X'i yaptırır kalan 4 ay o telefonla eşlerim. (Keşke en başından böyle yapsaydım). Sizce mantıklı mı ?
Hocam bu telefon eşleşme muhabbetinde ikisini sürekli yanımızda mı taşımak gerekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,573
Üyeler
173,682
Son üye
ekinyildiz
Geri