Çektiğim fotoğrafları kontrol ettim, tam anlamıyla bol güneşli bir anda uw ile fotoğraf bulamadım. Yarın deneyip bakacağım.ya öyle durumlarda evet ama bol güneşli yerlerde uw havayı asırı parlak yapıyor bulut gözükmüyor berbatlaştırıyıro yoksa sizin dedğiniz odada geçerl
S23 o aralikta zatenPeki 20-25k aradı ne önerebilirsiniz hocam
Tamam sen öyle yaparsın.Sürekli Pro kullanman işi bildiğini gösterir, Herhangi bir iPhone modelinin düz versiyonu alınmaz, Pro veya büyük ekran seviyorsa Pro Max alınmalı, ben tercihimi pro'dan yana kullanırım. Eğer ki Pro alacak para yok, düz versiyonuna para yetiyor, o zaman bile düz versiyonu almam, Pro parası biriktirinceye kadar giriş seviye bi andorid alır idare ederim.
Hayırlı olsun hocam Lansman rengi miÇektiğim fotoğrafları kontrol ettim, tam anlamıyla bol güneşli bir anda uw ile fotoğraf bulamadım. Yarın deneyip bakacağım.
Sağ ol. Evet lansman rengi.Hayırlı olsun hocam Lansman rengi mi
ne iPhone 'u kardesim iPhone'a 70k verecegime Samsung'a 61k verdim 5 tane kamerasi var 700x zoom yapiyor islemcisi 27 cekirdek pubgiyi 4000 fps oynuyorumOo hala "ne iPhone 'u kardesim iPhone'a 70k verecegime Samsung'a 61k verdim 5 tane gamarasi var 700x zoom yapiyor islemcisi 27 cekirdek pabciyi 370 fps oynuyorum" diyenler gelmemis.