S24 FE 256GB mi A56 256GB mi

aroarable

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar, iyi günler.
Önceki günlerde de konu açmıştım S24 FE ile alakalı. Ailem, karne hediyesi olarak bana son kez bir telefon alacak. Normalde ben S24 FE istiyordum ama tek çekim olacağı için fiyatı biraz fazla geldi gözüme. Çok da yük olmak istemiyorum. Sonra araştırdım ve A56 modelini gördüm. Birkaç incelemesini izledim. Videolar ilk atıldığında aralarında 1.000 TL civarı fark oluyormuş, şimdi ise 5.000-6.000 TL oynuyor.
Sizce A56 alsam beni en kötü 4, ideal olarak da 5 sene idare edebilir mi?
Kriterlerim:

• Instagram, TikTok ve Twitter gibi sosyal medya uygulamalarında aktifim.
  • Telefon elimdeyken genelde sosyal medyada vakit geçiririm.
  • Bazen, bilemedin 1-1.5 saat (nadiren 2 saat) oyun oynarım.
  • Oynadığım oyunlar PUBG gibi ağır oyunlar değil, daha çok reklamlarda çıkan, küçük çaplı oyunlar.
  • Dışarı çıktığımda fotoğraf çekerim, gittiğim yerleri kaydetmeyi severim.
  • Kasma, donma olmasını istemiyorum. Özellikle sosyal medya uygulamalarında.
Başka öneriniz varsa çok sevinirim ama Samsung dışına çıkmak istemiyorum.
Teşekkürler.

S24FE alınabiliyorsa onu seç bence

A56 her işini görür ama ben olsam almışken S24 FE alırdım. 256 gb modeli arada sirada 24.000 seviyelerine düşüyor.

Arkadaşlar, iyi günler.
Önceki günlerde de konu açmıştım S24 FE ile alakalı. Ailem, karne hediyesi olarak bana son kez bir telefon alacak. Normalde ben S24 FE istiyordum ama tek çekim olacağı için fiyatı biraz fazla geldi gözüme. Çok da yük olmak istemiyorum. Sonra araştırdım ve A56 modelini gördüm. Birkaç incelemesini izledim. Videolar ilk atıldığında aralarında 1.000 TL civarı fark oluyormuş, şimdi ise 5.000-6.000 TL oynuyor.
Sizce A56 alsam beni en kötü 4, ideal olarak da 5 sene idare edebilir mi?
Kriterlerim:

• Instagram, TikTok ve Twitter gibi sosyal medya uygulamalarında aktifim.
  • Telefon elimdeyken genelde sosyal medyada vakit geçiririm.
  • Bazen, bilemedin 1-1.5 saat (nadiren 2 saat) oyun oynarım.
  • Oynadığım oyunlar PUBG gibi ağır oyunlar değil, daha çok reklamlarda çıkan, küçük çaplı oyunlar.
  • Dışarı çıktığımda fotoğraf çekerim, gittiğim yerleri kaydetmeyi severim.
  • Kasma, donma olmasını istemiyorum. Özellikle sosyal medya uygulamalarında.
Başka öneriniz varsa çok sevinirim ama Samsung dışına çıkmak istemiyorum.
Teşekkürler.
Hocam ben olsam Xiaomi 14T alırdım fakat illa samsung istiyorsanız samsung alın. Ama kesinlikle s24fe almanızı öneririn.

eğer ailen karşılayabilicekse s24 fe al bi daha uzun süre telefon almana gerek kalmaz samsung a serisi alınmaz bence

Geri