Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,842
çoğu kişi farkında bile değilki açıkmı geliyor kapalımı diye.O ayar yüzünden Samsung'a olan bakış açım değişti kimse bundan bahsetmiyor
çoğu kişi farkında bile değilki açıkmı geliyor kapalımı diye.O ayar yüzünden Samsung'a olan bakış açım değişti kimse bundan bahsetmiyor
benim xiaomi yinede ateş gibiydi o ayrı meseleAçıkken telefon ateş gibiydi ne pili iyi gidiyordu ne bişey
Aynen öyle.benim xiaomi yinede ateş gibiydi o ayrı meselede cidden pazarlama taktiğinden başka bir şey değil ram plus. Bu devirde iphone ve samsungtan şaşmayacaksın Huaweinin önü kesilmeseydi keşke bir babadır bizim için.
elimde hala p smart 2021 var telefonda google olsaydı hiç değiştirmezdim.Aynen öyle.
Isınma sorunu batarya arayüzdeki laglar minimum seviyeye iniyorAyarı kapatınca ne fark ediyor acaba ? S24 Ultra ve Poco X6 Pro sahibiyim. Samsungda kapattım bakalım nolacak. Zaten şarjıda çok gitmiyor Samsung'un. Ancak Poco su gibi içiyor bataryayı.
Kapattım bakalım hocam ne farklar olacak göreceğiz.Isınma sorunu batarya arayüzdeki laglar minimum seviyeye iniyor