Neler Yeni

Yardım S24 ultra su kaçırdı

Miko2580

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mikail dogan
beyler s24 ultra su kaçırdı. daha önceden de bir çok kere musluk altında telefonu yıkardım ancak bugün su kaçırdı. önce telefonun rengi gitti sonra ekran komple gitti açıldı ekran geldi ancak arada gidiyor. fön makinesi ile kuruttum pirince koydum başka ne yapmam gerekiyor. telefonun ekranı geldiğinde dokunmatik ekran çalışmıyor ancak kalemle dokunmatik çalışıyor acil help!!!

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,839
İsim
uwu
beyler s24 ultra su kaçırdı. daha önceden de bir çok kere musluk altında telefonu yıkardım ancak bugün su kaçırdı. önce telefonun rengi gitti sonra ekran komple gitti açıldı ekran geldi ancak arada gidiyor. fön makinesi ile kuruttum pirince koydum başka ne yapmam gerekiyor. telefonun ekranı geldiğinde dokunmatik ekran çalışmıyor ancak kalemle dokunmatik çalışıyor acil help!!!
Bende telefonum eğer yağ gibi yada baya kirlendiyse ahizeyi elimle kapatarak ekranı yıkıyorum , arka kısmıda mikrofon deliğini kapatarak yine yıkıyorum değişen olmadığı için hiçbir sıkıntı olmuyor (arka kapak yada ekran , pil değişimi olup serviste yapılmayan cihazda denemeyin asla önermiyorum hiçbir şekilde )ama sen hapörlöre su tuttuysan geçmiş olsun .

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Teknoloji
Son şans olarak tüketici haklarına verebilirsiniz servis ücretsiz onarım yapmazsa çünkü suya karşı dayanıklı diye tanıtılıyor

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Cihazda ki IP68 sertifikası boş yere yok. Bu sertifikayı alıyorlar, tanıtırken ballandıra ballandıra "bir şey olmaz kardeşim sok suya fotoğraf video çek aha bak böyle" diye gösteriyorlar, daha sonra da garanti kapsamaz diyemezler çünkü o sertifika var. Sen garanti ile bir konuş. Yerden yere göre değişiyor garantiler. Seve seve yardım edecekler.

Top Bottom